banner108
Öne Çıkanlar Ünal Aysal Esentepeye Özgür Tarife.. (01) KKTC MOK başakşehir tek golle vurdu Tek hedef galibiyet
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Fatma Amcaoğlu Futbolla Anılacak..!
banner98

Uzun yıllar Gönyeli Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı’nın kaptanlığını yaparak Kıbrıs Türk kadın futboluna emek veren ve 2013 yılında aramızdan ayrılan Fatma Amca anısına bu sene 5’incisi düzenlenecek Geleneksel Fatma Amca Kadınlar Futbol Anı turnuvası başlıyor.

Bu sene kadınlar liginde boy gösteren Geçitkale, Akdeniz Spor Birliği, Mağusa Spor Akademisi ve Merit Alsancak Yeşilova takımlarının yanı sıra Fatma Amca’nın eski takım arkadaşlarından oluşan Gönyeli Eski Dostlar takımının yer alacağı futbol turnuvası, 21 Eylül 2018 tarihinde saat 19.00’da Gönyeli Halı Sahası’nda başlayacak. İki gün sürecek turnuvada kadın takımları, şampiyon olabilmek için kıyasıya mücadele verecek.

Turnuva Gönyeli Belediyesi, Kiler Süpermarket, Lungo Cafe, Poy Organizasyon, Ektam Ltd. ve Ballı Market’in sponsorluğunda gerçekleşecek.

Geçtiğimiz yıl düzenlenen turnuvanın finalinde rakibi Mağusa Spor Akademisi’ni mağlup eden Göçmenköy kadın takımı, turnuvayı şampiyon olarak tamamlamıştı.

(Cemil GARİP)

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75