banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak.. kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Fatih Terim Mesaiye Başladı..!
banner98

Taburcu olduktan sonra evde karantina süresi devam eden deneyimli çalıştırıcının, yardımcılarından hastanede yattığı döneme ait detaylı bireysel antrenman verilerini istediği öğrenildi.

Verileri detaylı bir şekilde inceleyen Fatih Terim’in, bundan sonra yapılması gerekenleri de sanki lig yarın başlayacakmış gibi programladığı gelen haberler arasında.

Koronavirüs salgının en başından bu yana oyuncularına tedbirler konusunda uyarılarda bulunan tecrübeli teknik adamın, futbolcularının aileleri hakkında da detaylı bilgi istediği belirtildi.

Yardımcılarından ve idari ekipten sürekli oyuncularla iletişim halinde olunmasını isteyen Terim’in, günlük telekonferans toplantılarının sürmesini ve iletişimin kaybedilmemesi talimatını verdiği ifade edildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75