banner108
Öne Çıkanlar Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..! Transferde 216 İmza..! Garga GAK dedi
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Evram ‘’Takvimlemeye Göre Hareket Edeceğiz’’..!
banner98

Yonpaş Dumlupınar olarak son derece ciddi çalıştıklarını bununda faydasını gördüklerini ifade eden kulüp başkanı Mehmet Evram, özellikle bu farkın genç isimlerde ön plana çıktığını söyledi. Bu dönemde yine organize eksikliği ve tedbirlerin zamanında uygulanmayışının sıkıntılarını yaşadıklarını ifade eden Mehmet Evram, önümüzde bir seçim süreci olduğunu ve yine sürecin seçim malzemesini olmayacağını düşündüğünü ifade ederek, sağlıklı günlerin erken zamanda gelmesini istedi.

Futbol Federasyonunun açıkladığı bir takvim olduğunu, teknik heyetlerinin de buna göre bir takvimle me yapacağını ifade eden Yonpaş Dumlupınar kulüp başkanı Mehmet Evram, kendilerinin de teknik heyetin yapacağı planlama ve takvimlemeye göre hareket edeceklerini söyledi. Yönetim olarak şu an itibariyle lokal ve saha için çalıştıklarını oralara ufak dokunuşlar yaptıklarını belirten Mehmet Evram, ufak bir spor salonu yapımı için çalışma yürüttüklerini de belirtti.

Tesise yatırım yapmaya devam ettiklerini ve edeceklerini de belirten Mehmet Evram, gelecek yıla dair hazırlık yapmaya da devam edeceklerini söyledi. Süreci artan vakalar nedeniyle durdurmak zorunda kaldıklarını söyleyen Evram, imkan olduğu sürece çalışacaklarını söylediğini ve çalıştıklarını yeni bir fırsat olması durumuna yine çalışacaklarını söyledi. Ciddi çalıştıkları dönemde özellikle genç oyuncular üzerinde fayda gördüklerini belirten Evram, bunun meyvelerini ise göreceklerine inandığını söyledi. Bu dönemde yine organize eksikliği ve tedbirlerin zamanında uygulanmayışının sıkıntısını toplum olarak yaşadığımızı belirten Evram, sürecin kısa sürede son bulup ülke olarak sağlıklı günlere kavuşmamızı dileyerek sözlerini tamamladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75