banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Esentepe Tempo Artırıyor..!
banner98

K-Pet Birinci Ligi’nde 18 Mayıs Pazartesi kalan 8 haftalık sürece başlayan Esentepe’de dördüncü idman geride kaldı. Esentepe Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman hazırlık süreci ile ilgili olarak verdiği demeçte hazırlık sürecinin ilk bölümüne Pazartesi günü başladıklarını İlk bölümde aerobik koşular ve anatomik adaptasyon kuvvet çalışmaları ile takimi hazırlamaya çalıştıklarını belirtti.

Bugün ölçümler yapılacak

Dördüncü idmanı dün itibariyle geride bıraktıklarını önce dağda kros daha sonra ise Resistance Band yardımı ile kuvvet çalışmaları yaptıklarını söyledi. Bugün takımın antropometrik ölçümleri yapılacağını bunun yanında ise boy, kilo,30 m sürat ve Shuttle run testlerin yapılacağını aktardı.

Yarın çift antrenman

Cumartesi çift idman yaparak haftayı kapatacaklarını ifade eden Esentepe Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman Bayramın birinci günü takıma izin vereceklerini, Bayramın ikinci gününden itibaren ise ikinci hafta çalışmalarına başlayacaklarını söyleyen Kahraman Cumartesi sabah kumsalda akşam üzeri ise sahalarında yapacakları çalışma ile hazırlıklara devam edeceklerini sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75