banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Binatlı YDÜ Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Esentepe PLAY-OFF'a Esiyor..! (0-3)
banner98

Yer: Mormenekşe Cemal Balses Stadı

Hakemler: Zekai Töre, Mehmet Ekşici, Cenk Aras Özfuttu

Mormenekşe: M.Salih, Fetin(71.Dk Mustafa)Ahmet, Emre, Tacettin, Aykut, Halil (64.Dk Tugay)Ömer(71.Dk Burak)Gökay(80.Dk İsmet)Sabri(64.Dk M.Tekpınar)
Esentepe: Onur, Mehmet(46.Dk Kağan)Yakup, Hüseyin, Şükrü(64.Dk Hürkan) Mahmut(84.Dk M.Soytürk)Nersin, Eray(84.Dk Orhan)Şahin, Mustafa(46.Dk Uğurcan)Emre

Goller: 48-56.Dk Kağan, 70.Dk Hüseyin (Esentepe)

Kırmızı Kart: 23.Dk Ahmet, 45.Dk Emre (Mormenekşe)

6. Dk ev sahibi ekip sağ taraftan Tacettin ile güzel ortaladı Furkan ise aşırtma bir kafa vuruşu ile kaleciyi yanıltmak istedi fakat top az farkla üstten dışarı gitti.


10. Mormenekşede bu kez sağ taraftan Sabri güzel bir orta yaptı, kaptan Ahmet Arıtaş çok sert ve güzel bir kafa vuruşu yaptı top az farkla dışarıya gitti.

12. Dk ev sahibi ekipten Aykut kendi ceza sahası çizgisi yakınından rakibini düşürünce Esentepe güzel bir noktadan serbest vuruş kazandı organize bir vuruş kullanan Esentepe, Mehmet Salih’in şık kurtarışı ile karşılaştı.

21. Dk da gergin anlar yaşandı. Bu dakikada Mormenekşe’den Ahmet Demir rakibi Emre’yi ittirip düşürünce kırmızı kart ile oyun dışı kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı.


25. Dk da kendi topuna hareketlenen Esentepe futbolcusu Eray rakiplerini çalımlayıp güzel bir şut gönderdi top az farkla dışarı gitti.


32. Dk altı pas çizgisi üzerinde bulanan Furkan çok sert bir şut attı fakat kaleci Onur topu güzel bir reflex ile çıkardı.

44. Dk da rakibi ile girdiği ikili mücadele sonrasında yan hakeme sözlü bir şeyler söyleyen Emre Kuvvetlişahin orta hakem tarafından direk kırmızı kart ile cezalandırıldı ve Mormenekşe sahada 9 kişi kaldı. Devre arası da tribünlerde ile kısa süreli tartışmalar yaşandı.


47. Dk da sağ taraftan bulduğu pozisyonda Şükrü sert bir vuruş gönderdi fakat kaleci Mehmet Salih ilk pozisyonu kurtardı fakat arka direkte Kağan boş kaleye topu gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.


55. Dk da Fetin ceza sahası çizgisi yakınında Hüseyin’i düşürünce çok güzel bir noktadan Esentepe serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Kağan topu çatala gönderdi ve fark 2 oldu 2-0

68. Dk da konuk Esentepe’den Eray uzaklardan çok sert vurdu top az farkla auta çıktı.


69. Dk konuk takımdan Hüseyin Değnekli orta sahadan atılan uzun topa koştu ve kaleci ile karsı karsıya kaldığı pozisyonda Mehmet Salih’i yanıltarak güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve skoru 3-0 getirdi. 16 yaşındaki genç oyuncu Hüseyin Değnekli 3. Maçında 3. Golüne ulaştı.

78. Dk da konuk ekipten Hürkan ceza sahasına girdi köşeden sert vurdu kaleci Mehmet Salih güzel kurtardı.

3-0’dan sonra kopan oyunda başka pozisyon olmayınca Mormenekşe gördüğü basit kartların bedelini ağır ödemiş oldu.

Haber: Mahmut Odacı

Fotolar: Richard Beale – Sude Gözdem


 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75