banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Tatar Binatlı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Esentepe'den, "Tribünde Küfüre Hayır" Kampanyası..!
banner98

K-PET Süper Lig ekibi Esentepe'de, Umut Bahadır başkanlığındaki yönetim kurulu, taraftarlarına yönelik olarak "Tribünde küfüre hayır" sloganıyla, bir kampanya başlattı.

 Esentepe'nin başkanı Umut Bahadır, kampanya ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

"Tribünlerimizde çocuklarımızın, bayanlarımızın olduğunu unutarak karşılaşma esnasında kendimizi maçın atmosferine kaptırıp küfür ediyoruz. Hepimiz bunları yapmaktayız.

Bu nedenle Esentepe Spor Kulübü yönetim kurulu olarak ilk önce kendimize, daha sonra tribünlere çeki düzen verebileceğimizi düşünerek, "Tribünde küfüre hayır" kampanyası başlattık. Yaptığımızın spordan ibaret olduğunu unutmadan Esentepe'nin başarısı için yolumuza devam edeceğiz. Tüm kulüplerimizin de aynı hassasiyeti göstermesini bekler futbolun geleceği için artık herkes bir adım atmalı diyoruz."

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75