banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

ESENTEPE'DEN ÇIKIŞ YOK..! (2-0)
banner98

Yer: Erdal Barut Stadyumu

Hakemler: Osman Özpaşa, Hüseyin Özaşık, İsmail Ercan

Esentepe: Onur, Hasan, Yakup (82.Dk Muhammet) Mustafa, Kağan, Mahmut, Uğurcan, Efosa, Junior (90.Dk Şahin) Şükrü (78.Dk A.Çağer) Vurkan

Cihangir: Tuğcan, Erol, Nurettin, Mikail, Çağlar, Fırat, Musa, Ali, Doğan (Dk.78 Halil) Uche Sunday, Henri Belle

Goller: Dk.40 Junior, Dk. 75 Mahmut (Esentepe)

6.DK: Henry Belle topu rakibi Hasan’dan sıyrıldı ve dar açıdan topu kaleye gönderdi ancak top yan kale direğinden geri döndü.

25.DK: Ani gelişen Cihangir atağında Henry yaklaşık 50 metre rakiplerinden sıyrılarak topu ceza sahasına getirdi ve bomboş durumdaki Ali’ye pasını aktardı. Ali kalecinin üzerinden topu kaleye göndermek istedi ancak son anda Hasan Songur çizgi üzerinde topu karşılamayı başardı.

32.DK: Kağan’ın güzel pasında ceza sahasına giren Junior dar açıdan çok sert vurdu ama top çatal diye tabir ettiğimiz yerden geri geldi.

40.DK: Esentepe penaltı kazandı. Şükrü topu Uche’den kurtarmak isterken yerde kaldı. Hakem Osman Özpaşa tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Junior topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi. 1-0

55.DK: Efosa’nın şutu savunmaya çarptı, sağ tarafa açılan topla buluşan Şükrü rakibinden sıyrıldı ve vuruşunu yaptı. Kaleye giden topu Nurettin kafayla kornere yollamayı başardı.

65.DK: Sağ kanattan ceza sahasına giren Musa ortasını yaptı ve top Mustafa’nın eline çarptı. Orta hakem Osman Özpaşa bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Fırat’ın vuruşunu kaleci Onur çeldi. İkinci pozisyonda Fırat bir kez daha vurdu, Onur yine karşıladı ve sonrasında topun sahibi olmaya başardı.

75.DK: Mahmut sağ kanattan ceza sahasına girdi ve düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı

Karşılaşmada bu skorla sona erdi.

FOTOLAR: SEVGİ ŞENGÜN - RİCHARD BEALE

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75