banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Esentepe 90’da güldü..! (2-1)
banner98

 




Stadyum:  Esentepe Erdal Barut Stadı

Hakemler: Ali Özer, Ahmet Karaoğulları, Mehmet Ekşici

Esentepe: Tuğrul, Berkan, Nersin, Emek, Barış, Muhammed, Mehmet (Eşref), Mahmut, Umar, Eser, Emrah(Emre Soytürk) (Emre Mutlu)

Hamitköy: Tolga, Galip, Kenan, Salih, Hüseyin Çıdamlı, Hamdi, Mustafa (Okan), Hakan (Agit), Metin, Halil, Eyüp

Goller: 31.Dk Mustafa Tatlı (Hamitköy), 59.Dk Mehmet, 90.Dk Eser (Esentepe)

Kırmızı kart: 90+4.Dk Eyüp (Hamitköy)

 

9.Dk: Esentepe atağında Umar'ın soldan ortasında Emrah arka direkte bomboş pozisyonda kaldı ancak topa vuramadı ve mutlak bir pozisyondan yararlanamadı.

31.Dk: Hamitköy atağında Kenan topu ceza sahası içerisindeki Metin'e ortaladı. Metin topu kafayla Hamdi'ye indirdi. Hamdi'nin vuruşunda kaleci Tuğrul’dan seken topu Mustafa Tatlı tamamlayarak filelere gönderdi. ESENTEPE 0-1 HAMİTKÖY

59.Dk: Esentepe atağında Mehmet sağ kanatta topla buluştu ve çaprazdan gerçekleştirdiği vuruşunda topu filelere gönderdi. ESENTEPE 1-1 HAMİTKÖY

61.Dk: Esentepe atağında Mehmet'in sağdan ortasında Umar arka direkte bomboş pozisyonda kafa vuruşunu gerçekleştirdi ancak kaleci Tolga topu kornere çeldi.

74.Dk: Hamitköy'ün sol çaprazdan kazandığı frikiği kullanan Galip'in vuruşunda top üst direkten geri geldi.

90.Dk: Esentepe atağında Emek'in soldan ortasında Eser arka direkte kafa vuruşunu gerçekleştirdi ve topu filelere gönderdi. ESENTEPE 2-1 HAMİTKÖY

90+4.Dk: Hamitköy'de Eyüp rakibi ve hakem ile girdiği sözlü atışmadan sonra ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75