banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne YDÜ Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Esendağlı; “İddialı Bir Kadro Kuracağız”
banner98

Takımda 21 bonservisli oyuncunun bulunduğunu ifade eden Girne Halk Evi Kulüp Başkanı Veli Esendağlı, Hamis, Salih, Esin ve Ulaş dışında takımda kiralık oyuncu bulunmadığını ifade etti.

Bu oyuncuların ise yeni sezonda yine kendileri ile olmaya sıcak baktığını ifade eden Başkan Veli Esendağlı, kulüpleri ile görüşüp yine yeni sezonda bu oyuncularla birlikte olmak için görüşme yapacaklarını söyledi.

Süper lige dönmeyi hedef koyduklarını bunu da başardıklarını, başta Rıza Erseven ve ekibine, sonrasında ise oyuncu grubuna teşekkür eden Veli Esendağlı, artık önlerindeki hedeflere odaklandıklarını söyledi.

Yeni sezonda Rıza Erseven’in takımın başında olmayacağını yeni teknik adamlarını belirlediklerini ve Cuma günü ismini açıklayacaklarını ifade etti. Girne Halk Evi kulüp Başkanı Veli Esendağlı, çok ciddi bütçe yanında çok iddialı kadro ile süper ligde olacaklarını söyledi.

Yeni sezonda yabancı oyuncu olsa ya da olmasa başa oynayan bir takım yaratacaklarını ifade eden Esendağlı, çok güçlü bir takım kuracaklarına olan inancının altını çizdi.

Yeni sezon açılışını 24 Ağustos’da yapacaklarını ifade eden Esendağlı, sezon açılışı tarihine kadar transfer sürecini noktalayacaklarını ifade etti.

Yeni belirledikleri Teknik Adamın oyuncularla görüşmeye başladığını bu nedenle teknik adamın ismini Cuma günü açıklamayı uygun gördüklerini söyleyen Esendağlı, Michael Essien konusuna da değinerek, Essien ile görüntülü görüşme yaptıklarını, ilk görüşmenin oldukça olumlu geçtiğini, şartlarda herhangi bir sıkıntı olmaması durumunda ise Essien’in 24 Ağustos’da yapılacak sezon açılışında aralarında olacağını belirtti.

Yabancı olmaması durumunda yeni sezonda rekabetin de olmayacağına inandığını belirten Esendağlı, her türlü yasağa karşı olduğunu ifade etti.

Ülkede futbolun geliri olmadığını bu nedenle işin birçok başkan ve yöneticinin üzerinde kaldığını hatırlatan Esendağlı, yabancı konusunda doğru adımın atılacağına inandığını söyledi.

Yıllarca alt yapıya Girne Halk Evi’nde verilmeyen önemin zararını fazlası ile gördüklerini ifade eden Veli Esendağlı, kulübe başkan geldiği gün alt yapıda 15 oyuncu olduğunu, bugün ise bu sayının 190 olduğunu söyledi.

Alt yapı adına çok iyi bir zemin oluşturduklarını ve ciddi bilanço ayırdıklarını, kulüp binasının da artık yakışır bir halde olduğunu söyledi.

Girne’de Doğan Türk Birliği ve Türk Ocağı takımları gibi Girne Halk Evi’nin de adının söylenmesi gerektiğini aktaran Esendağlı, yeniden döndükleri Süper Lig’de hem kalıcı hem de iddialı olacaklarını vurguladı.

Yıllardır Girne bölgesinde idman yapacak saha konusunda sıkıntın olduğunu bunun biran önce çözülmesi gerektiğini aktaran Veli Esendağlı, yer gösterilmesi konusunda ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını söyledi.

Girne Halk Evi olarak zor ve yorucu bir sezonu geride bıraktıklarını, yeni sezona ise kısa süre sonra iddialı geleceklerini belirten Esendağlı, adından çok söz ettiren bir kadro ve yönetimle yeni sezona gireceklerini sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75