banner108
Öne Çıkanlar KKTC FUTBOL LİGLERİNDE 4.HAFTA TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMLARI.. UEFAdan İbrahimovicle İlgili Soruşturma.. Perotti kktc spor Hakemler hem gezdi hem eğlendi
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Esendağlı; ''1 Yıl Askıya Alınsın''..!
banner98

Esendağlı her şekilde sıkıntı yaşanacağını belirterek” anlaşmış olduğumuz futbolcular var. peşinat bekliyorlar. Eğer futbol oynanmayacaksa peşinatını verdiğimiz zaman gelecek sene bu futbolcular bedava oynamayacak. Yine para isteyecek. Şimdi para vermezsek imzayı atıp transferi bitirmeyecekler. Dolayısıyla bir sıkıntı yaşanacağı ortada” dedi.

Esendağlı ülkedeki pandeminin bu şekilde artmasının da tehlikeli olduğunu söyleyerek “göz göre göre sağlığımızı tehlikeye atmak olmaz. Sağlığı düşündüğümüzde Futbol Federasyonu'na tepki de koyamıyorum” dedi.

Veli Esendağlı 1 yıl futbol oynanmayacak olmasının gerek futbolculara gerek antrenörlere motivasyon kaybı yaratacağını belirtirken ülkedeki hastalığın seyrine göre yeniden değerlendirme yapılmasının daha doğru olacağını vurguladı.

Girne Halk Evi kulüp başkanı Veli Esendağlı, bu süreçte tombala bilet dayanışma gecesi gibi faaliyetleri de yapamayacaklarını dolayısı ile kulübe gelir sağlayamayacaklarını belirterek “eğer devlet de katkı yapmayacaksa; ki öyle görünüyor. 1 yıl askıya alınsın” dedi.

Esendağlı devletin de bu dönemde maddi sıkıntıda olduğunu belirterek “pandemi hastanemiz bile yokken devlete ‘bize para ver biz futbol oynayacağız’ diyemeyiz. Böyle bir şey söylerde büyük tepki de toplarız” dedi.

“Orta halli kulüpler bile şu anda en az 500 bin lira masraf yaptı. Girne Halk Evi kulübü olarak biz 850 bin lira harcama yaptık bugüne kadar. Eğer futbol oynanmayacaksa devlet katkısı da olmayacaksa askıya alınması daha doğru olur” diyen Esendağlı salgının gidişatına göre yeni değerlendirmeler yapılması gerektiğinin de altını çizdi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75