banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Mesarya onaylandı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Erülkü Kupasında Forest, Cihangir’i Dağıttı..! (1-5)
banner98

Cihangir Spor Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 7’ncisi gerçekleştirilen Oktay-Ülgen Erülkü Çifti Anı Turnuvası’nın şampiyonu Küçük Kaymaklı oldu.

Cihangir Stadı’nda oynanan karşılaşmayı konuk Küçük Kaymaklı 5-1 kazanarak kupayı müzesine götürdü.

Kamptan dün gece dönen ve oyuncuların yorgun olması nedeniyle Cihangir bu maça genç takım ağırlıklı bir kadro ile çıktı.

İlk 15 dakikada Kaymaklı’nın yeni transferi John Bello kaydettiği 2 golle takımını 2-0 öne geçirdi.

Cihangir Eser’in ayağından bulduğu golle farkı bire indirse de ilk yarının sonlarına doğru John Bello hat-trick yaparak devrenin K.Kaymaklı’nın 3-1 üstünlüğünde tamamlanmasını sağladı.

İkinci yarıya da iyi başlayan Küçük Kaymaklı diğer bir yeni transferi Massare’nin kaydettiği golle skoru 4-1 yaptı.

Oyunun son çeyreğinde Cihangir bazı as oyuncularını sahaya sürse de son dakikada Massare kendisinin ikinci takımının beşinci golünü kaydederek maçın skorunu belirledi Cihangir:1 - K.Kaymaklı: 5.

Karşılaşma sonunda düzenlenen ödül töreninde hakemlere plaketlerini ve ikinci olan Cihangir’e kupa ve madalyalarını Erülkü ailesi verirken, şampiyon Küçük Kaymaklı takımına kupa ve madalyalarını Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler takdim etti.

Haber ve Foto: Cemil GARİP

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75