banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Final 10 Mayısta.. Esentepe Komada.. (01) Mormenekşe Hayatta Galatasaray Galibiyet Serisini 13 Maça Çıkardı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ertürk ‘’Lige Kazanarak başlamak istiyoruz’’
banner98

İlk hafta ile ilgili olarak Küçük Kaymaklı teknik direktörü Serhat Ertürk hazırlıklarla ilgili açıklamalarda bulundu. Sezonu açtıklarından beri haftada 6 antrenman yaptıklarını belirten Serhat Ertürk toplamda 57-58 antrenmanla sezona hazırlandıklarını kaydederek bu sürede de 9 hazırlık maçı yaparak eksikleri görme şansı bulduğunu söyledi.

Kadroya iki yabancı takviye ettiklerini söyleyen Ertürk “üçüncü yabancıyı deneme aşamasındayız. Karar verirsek Cihangir maçına üç yabancı ile çıkacağız” dedi.

Bugün oynanacak sezonun ilk hafta maçında Cihangir ile karşılaşacak olan Küçük Kaymaklı’da bu maçın hazırlıkları sürerken Serhat Ertürk maça yönelik 4 antrenman yaptıklarını belirterek maçı beklemeye başladık” dedi.

Cihangir maçına eksiklerle çıkacaklarını Yağış, Berkem ve Erdoğan’ın sakat olduğunu ve maçta oynayamayacaklarını belirten Serhat Ertürk, Sercan’ın durumunun ise maç saati belli olacağını kaydetti.

Serhat Ertürk, hedeflerinin lige iyi başlamak adına galip gelmek olduğunu belirterek “Cihangir iyi bir takım geçen yılın kupa şampiyonu ve geçen yılki kadrosunu koruyan bir takım. Zor bir maç olacak. Ancak bizde iyi bir hazırlık dönemi geçirerek lige hazırlandık. Kadromuza güveniyorum” dedi.

Ligin ilk maçını kazanarak hem lige galibiyetle başlamak hemde takımın kendine güven kazanması anlamında bu maçın büyük önem taşlıdığını belirten Serhat Ertürk “Ligdeki hedefimiz bu yıl iyi bir futbol izleterek orta sıraların üzerinde ligi tamamlamak istiyoruz” dedi.

Ertürk kendi sahalarında oynayacakları ilk maçta taraftarlarını da yanlarında görmek istediklerini kaydetti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75