banner108
Öne Çıkanlar Cumhuriyet Kupası Oynanıyor.. Başkentte 4ledi.. (24) KKTC FUTBOL LİGLERİNDE 4.HAFTA TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMLARI.. UEFAdan İbrahimovicle İlgili Soruşturma.. Perotti
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ertay; ''Önümüzde Zorlu ve Sıkıntılı Süreç Var''..!
banner98

Kendisinin uzun yıllardır Baf Ülkü Yurdu camiasının içinde olduğunu ifade eden kulüp başkanı Ahmet Ertay, özellikle geçen yıl yapılan yanlış transfer politikasının en başından en sonuna kadar hep kendisinin içinde olduğunu ifade etti.

Çok ses getiren ve kalabalık grup katılımı sonrasında genel kurul sonrasında kulübün başkanı olduğunu ifade eden Ahmet Ertay, göreve geldikleri dönem itibariyle hem yüklü borcu eritmeye çalıştıklarını diğer yandan ise takımı kümede tutma adına mücadele ettiklerini söyledi.

Pandemi sonrasında özellikle yabancı oyuncuların da sakatlık sürecinden çıkması ile birlikte ligi iyi noktada tamamladıklarını ifade eden Baf Ülkü Yurdu kulüp başkanı Ahmet Ertay, geçen yıl takımda yer alan 11 oyuncudan bu yıl adına takımda 3-4 kişi kaldığını söyledi.

Zor bir sürecin içine girdiklerini bununda bilincinde olduklarını ifade eden Ertay, gerekirse uzun yıllar bedel ödeyeceklerini ancak sonrasında güzel günleri görecek bir takım yaratacaklarına inandıklarını söyledi.

Baf Ülkü Yurdu olarak gelir kaynaklarının var olduğunu ancak yetersiz olduğunu ifade eden Ahmet Ertay, hem gelir getirici imkanları hemde maddi gücü artırma adına planlama yapacaklarını söyledi.

Ülkede oluşan pandemi ortamının kendilerine yaradığını eğer o süreç olmasaydı takımın küme düşeceğini de ifade eden Ertay, Ülkü Yurdu’nun artık yanlış transfer politikası yapmayacağını yapacağı her işin bu süreçten itibaren plan ve program doğrultusunda olacağını söyledi.

Baf Ülkü Yurdu olarak alt yapıya çok güvendiklerini ve alt yapı ile yola devam edeceklerini ifade eden kulüp başkanı Ahmet Ertay, transferin ancak ciddi sponsor bulunması durumunda yapılacağını söyledi.

Teknik adam konusunda Kadir Hakel ile anlaştıklarını ve onunla devam etmek istediklerini de söyleyen Baf Ülkü Yurdu kulüp başkanı Ahmet Ertay, kulübün borcunu ciddi şekilde erittiklerini ve gelir kaynaklarını artırmak adına çalışma başlattıklarını sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75