banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan GG Hamitköy BozalanlarEvrensel İkilisi Zirvede
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Erseven:’’Zor maç olacak’’
banner98

 



Yenicami ile yapacakları karşılaşmanın ilginç geçeceğine değinen Erseven, Yenicami’nin ikinci devre itibariyle istediği sonuçları alamadığından dolayı maçı zor hale getireceğine dikkat çekti.

İlk 4 hafta sonunda 10 puan aldıklarını belirten Rıza Erseven, oldukça iyi bir başlangıç yaptıklarını ancak ligin henüz tamamlanmadığını söyledi. Alt sırada yer alan takımların kazanması sonucu puan durumunun açılamadığına dikkat çeken Türk Ocağı Teknik Direktörü Rıza Erseven, her ne olursa olsun, her maça ayni ciddiyetle hazırlanıp puan ya da puanlar almak zorunda olduklarını söyledi.

Kadrolarının geniş oluşuna değinen Erseven, her hafta farklı oyuncularla mücadele ettiklerini, bu nedenle oyuncularının her an hazır olduklarını belirtti. Türk Ocağı olarak konumlarının belli olduğunu hatırlatan Türk Ocağı Teknik Direktörü Rıza erseven, tek düşüncelerinin ise ligin sonunda iyi bir noktada ligi tamamlama olarak belirtti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75