banner108
Öne Çıkanlar YDÜ arenasporkolik Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Erseven; “Başaracağımıza inanıyorum”
banner98

Ligi üçüncü sırada tamamlayan, daha sonra ise play off’ta oynadığı iki maçı da kazanan Ozanköy, Perşembe günü Hamitköy ile final niteliğinde bir maça çıkacak.

Ozanköy, karşılaşmadan beraberlik alması durumunda bile Süper Lige yükselecek. Önemli maç öncesi spor servisi olarak Ozanköy Antrenörü Rıza Erseven’in görüşlerini aldık.

Aksel, Mustafa, Saydam ve Ersal’ın sakatlığının bulunduğu ve bu karşılaşmada forma giyip giymeyeceklerinin maç günü belli olacağını söyleyen Ozanköy teknik patronu Rıza Erseven; “Kazanmak ve lige çıkmak istiyoruz. Sakatlarımız var ama bu maçın telafisi yok. Süper lige çıkmak için elimizden geleni yapacağız. İnşallah gülen taraf biz oluruz.

Rakibimiz de iyi bir takım, onlar da kazanmak isteyecek. Maç bittiğinde Süper lige yükselen takım olmak için çaba sarf edeceğiz. Bütün sezon çok fedakarlıklar yapan oyuncularımızın başaracağına inanıyoruz. Futbolcularımız bu finali kazansa da kaybetse de ayakta alkışlanmayı hak ediyorlar” şeklinde konuşarak sözlerini noktaladı.

Haber: Necmi Usal

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75