banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ arenasporkolik Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Erol, Gülgün Süt Düzova'da..!
banner98

Daha önce Akın Yıldırım ve Halil Akhan'ı kadrosuna katan Gülgün Süt Düzova bir genç futbolcuyu daha kadrosuna kattı.

Futbola 2 sezon ara verdikten sonra Çayönü'nde futbola geri dönen Erol Adem, gelecek sezon Gülgün Süt Düzova başarısı için ter dökecek.

Transferi ile ilgili sosyal medyada paylaşım yapan Erol, ''Yeni sezonda Gülgün Süt Düzova Spor Kulübü'nün başarısı için ter dökecem. 2 sene ara verdikten sonra beni futbola geri döndüren ve herzaman yanımda olup hiçbirzaman desteğini esirgemeyen Çayönü başkanı Osman Bulak abime çok teşekkür ederim.

Doğan Gözütok abime, saha içinde bana yardım eden ve doğru yolu gösteren Ali Bayır abime ve diğer tüm abilerime/arkadaşlarıma teşekkürler. Bana desteklerini esirgemeyen köy halkına da ayrıca teşekkür ederim. Bu süreçte çalıştığım ve bana doğru yolu göstermeye çalışan Serkan Bulak ve Ramadan Kurucu hocalarıma teşekkürler.

Düzova' ya transfer olmamda ve bana güvenip bu görevi veren Umut Güden hocama, Bayram Özbeyli, Salih Özbeyli, Hüseyin Koryiğit ve kulüp başkanımız Mehmet Betmezoğlu

abilerime teşekkürü borç bilirim. Bu takımın başarısı mücadele etmeyi ve bu formayı terletmeyı dört gözle bekliyorum.'' sözlerine yer verdi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75