banner108
Öne Çıkanlar Gönyeliye acımadı (61) Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sapsızoğlu Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Eroğlu, MTG heyetini kabul etti..!
banner98



Üçüncü Cumhurbaşkanı ve Mağusa Türk Gücü (MTG) Kulübü Fahri Başkanı Derviş Eroğlu, kulübün yeni yönetim kurulundan bir heyeti kabul etti. Eroğluı’nun Lefkoşa Köşklüçiftlik’teki ofisinde yer alan görüşmede, MTG Başkanı Koral Bozkurt, Derviş Eroğlu’nun kulübe şampiyonluklar kazandıran, MTG camiasının çok önemli bir büyüğü olduğunu söyledi. Bozkurt, “Amacımız MTG’nin başarılarını devam ettirmek, sizler gibi, camiamıza layık hizmet edebilmektir” dedi.    
                                                                                                          

EROĞLU: “KULÜBÜ İLERİYE TAŞIYACAK BİR KADRO”    
                                              

Üçüncü Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ise kulüp başkanlığının zorlaştığını ve büyük sorumluluk gerektirdiğini ancak bugünkü MTG Yönetim Kurulu’nun kulübü ileriye taşıyacak bir kadrodan oluştuğunu söyledi. Eroğlu, MTG kadrosunda yer alanların Mağusa halkının benimsediği şahıslar olduğunu ifade etti. Derviş Eroğlu, MTG’de 15 yıl başkanlık yapmaktan ve kendisine fahri başkanlık unvanı verilmesinden dolayı çok onurlu olduğunu söyledi. Kulüplerin başarısının özverili çalışmalara dayandığını kaydeden ve yeni ekibe başarılar dileyen Eroğlu, “İyi bir ekip kurdunuz. Hepsi Mağusa halkının benimsediği arkadaşlar, hepsi camiaya faydalı olacak arkadaşlar” dedi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75