banner108
Öne Çıkanlar Girne arenasporkolik Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Erhürman, LTTFF Heyetini Kabul Etti..!
banner98

Yıllardır faaliyette olmayan genç takımların 10 takım halinde yeniden aktif hale geldiğini, hatta bu yıl bir de bayan takımı kurduklarını anlatan Sarı, “Tek sıkıntımız (BRT’nin federasyonun maçlarıyla ilgili yayını) yayın saatinin geç olması, çocuklar izleyemiyor, biraz erkene alınırsa herkes çok memnun olacak” dedi. Sarı, tüm hükümetlerin kendilerine destek olduğunu ancak şimdiki hükümetin yapılmasına katkı koyduğu programın kendilerine büyük bir imkan sağladığını ifade etti. Federasyonun işleyişi ve faaliyetleri hakkında bilgi veren Sarı, bu işbirliğinin öngörülen olumlu yansımalarına örnekler verdi.

Başbakan Tufan Erhürman, hükümet programında yer alan bu unsurun iş ola konulmadığını vurgulayarak, “Bu hükümet göreve gelirken, dışa açılan kısıtlı pencerelerimizin ve yurt dışında yaşayan vatandaşların ne kadar önemli bir avantaj olduğunu değerlendirdi” dedi. “Bu sadece ekonomik, tanınmak anlamında değil nerde yaşarsa yaşasın bizim insanımız olmalarından” diye konuşan Erhürman, vatandaşların biri birinden uzak, habersiz olmasının kabul edilebilir olamayacağını söyledi. Hükümetin kurulmasından kısa süre sonra kendilerini zorlu bir ekonomik sürecin içinde bulduklarını hatırlatan Erhürman, “Her şeye rağmen, BRT gibi yapabileceğimiz alanlarda üzerimize düşeni yaptık” dedi.

Erhürman, bundan sonra da bu alanlarda yapılabilecek projelere eğilmek gerektiğini bu tür adımların tüm Kıbrıslı Türkler için önemli olduğunu belirterek “Dünya artık eskisi kadar büyük değil tüm Kıbrıslı Türkler bir aile,yapılabilecek çok şey olduğuna inanıyorum” dedi. Görüşmenin sonunda Başbakan’a forma hediye edildi. Başbakan da federasyon yetkililerine anı armağanları sundu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75