banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ergazi'den Duyuru..!
banner98

Ergazi Güven Spor Kulübü'nün yaptığı açıklama;

''Taraftarlarımıza Duyuru;

Değerli Ergazi Sevdalıları,
ERGAZI GSK - ÖTÜKEN SK A TAKIM PLAY-OFF karşılaşması Bakanlar Kurulunun aldığı karar doğrultusunda 20 kişilik seyirci ile kısıtlandırılmıştır. 20/09/2020 saat 16:00da Tatlisuda başlayacak olan karşılaşmaya Yöneticiler ve Eski Yoneticiler Katılacaktir. Yinede dışarıdan katılmak isteyen ve kesin gelmek isteyen taraflarlarımız ( Maksimum Sayı 20 kişi)özel mesaj ile tarafımıza ulaşması ve herhangi bir yöneticinin gelmemesi halinde ona ulaşabilmemiz için irtibat numarası bırakması rica olunur.
Kendisine ulaşmadığımız taraftarlarımızın kesinlikle sahaya gelmemesi rica olunur, aksi halde polis tarafından uzaklaştırılacaktir. Bu üzücü durumdan dolayı siz taraftarlarımızdan özür diler, kulüp yönetimi tarafından belirlenecek ve listede ismi olan taraftarlarımızın ve yöneticilerimizin de kesinlikle maske takması ve sosyal mesafe kurallarına uymasını rica ederiz.
Unutmayın, Sağlıktan Ötesi Yoktur.
Saygılarımızla'' denildi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Ergaziden Duyuru..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75