banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Ocak
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ergazi “Adımın MTG ile bütünleşmesini istiyorum”
banner98

 




Mağusa Türk Gücü’nün en eski futbolcusu olan Sami Ergazi 15 yıldır MTG’nin lisanslı oyuncusu. 15 yıldan bu yanı kulüpte pek çok yönetici ile birlikte çalışma fırsatı olduğunu söyleyen ifade eden Ergazi, yeni yönetim ile birlikte yapılan transferlerle MTG’nin kadrosunun oldukça güçlendirildiğini belirterek “uyum sorunu aşılırsa, hiçbir takım MTG’nin önüne geçemez” dedi. MTG’nin alt yapısında yetişerek futbola MTG’de başladığını belirten Sami Ergazi, futbol yaşamını yine MTG’de sürdürerek burada sonlandırmak istediğini açıkladı.

Ergazi: Kurumsallaşma kulüp ve takım için çok önemli

Yıldız oyuncu Sami Ergazi, Başkan Koral Bozkurt’un yönetime gelmesi ile birlikte kurumsallaşma yönünde atılan adımın hem takım hem de camia için çok önemli olduğunu belirtti. Kulüp adına önemli yatırımlar yapıldığını belirten Ergazi, takımın sorumluluğunun ise başarıyı sunmak olduğunu kaydetti. Yıllardır takımın başarısının çok kötü olmadığını ancak inişli çıkışlı bir seyre sahip olduğunu belirten Ergazi, yönetimin ilgisinin takımın motivasyonunu artırdığını belirtti. MTG’nin seyirci açısından diğer takımlara göre çok şanslı olduğunu belirten Ergazi, “MTG futbolcusu ligde kalma mücadelesinde bile binlerce taraftarın önünde ter döküyor” şeklinde konuştu.

"Nokta transferler yapıldı"

Yeni yönetimle birlikte nokta transferlerin yapıldığını belirten yıldız oyuncu, teknik kadro, oyuncular ve yönetimin sorunsuz bir şekilde anlaşması ile şampiyonluğun kaçınılmaz olduğunu ifade eden Ergazi, geriye sahada iyi bir mücadele vermenin kaldığını belirtti. “MTG bir taçtır. Başka MTG yok” diyen Ergazi, “başkanlar bırakıp kaçsa da oyuncular ve camia hiç bırakmadı” şeklinde konuştu. Tüm başarıları MTG ile yaşamak istediğini kaydeden Sami Ergazi, MTG’de yılın futbolcusu adayı olmasının onur verici olduğunu ifade etti. Ergazi, Galliga ve o dönemde oynayan efsane futbolcular gibi isminin MTG ile özdeşleşmesini istediğini kaydetti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75