banner108
Öne Çıkanlar Ralli Şampiyon Melekler Kupası Yeni Erenköy ve Polatpaşanın.. Satranç Ligleri Start Aldı.. Tamara Yarı Final Serisi Programı Belirlendi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ercen ‘’Kimseyi oynamaya zorlayacak değiliz’’
banner98

Ercen yaptığı açıklamada Çağrı Sarpoğlu’nu yeni sezon toplantısına davet ettiklerini fakat kendisinin gelmediği aktarırken konu hakkında şunları söyledi.” Çağrı gibi her oyuncumuza kapımız açık olduğu gibi bizim ile çalışmak istemeyen oyuncular ile de karşılıklı görüşülüp anlaşılıp yollar ayrılabilir.

Yeni Boğaziçi takımı kimseyi kendileri için oynamaya zorlayacak bir takım değildir. Kendisi bize ayrılmak istediğini iletti biz de takım bulup getirmesini istedik. Cihangir takımı oyuncunun fiyatını bize sordu fakat daha sonra geri çekildi. Çağrı bize gelirken de bir maliyeti oldu bizde bonservisi olan oyuncumuz için bir ücret talep etmek hakkımızdır. “dedi.

Cihangir takımı ile aralarında iyi ilişkiler olduğunu vurgulayan Ercen, basında çıkan haber doğrultusunda açıklama yapmak istediklerini ve kendilerinin Cihangir takımı ile bir problem yaşadığı algısının oluşmasını istemediklerini söyledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75