banner108
Öne Çıkanlar Hamitköy Cumhuriyet Kupası Oynanıyor.. Başkentte 4ledi.. (24) Doğan Türk BirliğiMerit Alsancak Yeşilova Maçı Yarına Ertelendi.. KKTC FUTBOL LİGLERİNDE 4.HAFTA TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMLARI..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ercen; "Hedef Futbol Akademisi"
banner98

Akademi konusuna değinen Ercen, göreve geldikleri günden beridir futbol akademi kurma amacında olduklarını hatırlattı. TFF ve KTFF’yle yapılan işbirliği neticesinde çalışmalarının son aşamaya geldiğine işaret eden Ercen, gelinen aşamayla ilgili şunları söyledi:

“Profesyonel hocaların görev alacağı bir futbol okulu kurma anlamında çalışmalarımızın sonuna gelmiş durumdayız. Okul, 7 yaş kategorisiyle başlayacak. 7-19 yaş arasında çeşitli kategorilerde gruplarımız olacak. Eğitim konusu da yer alacak. Ayrıca, okulu tüm Londra bölgelerine yaymayı hedefliyoruz. Perşembe günü sosyal medya programında konuyu değerlendireceğiz”

KKTC ile İngiltere arasında bir futbol köprüsü kurmak amacında olduklarını da kaydeden Osman Ercen, Teknik Direktör Mustafa Borataş ve Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu yetkililerinin birlikte çalışmalarıyla projelerinin hayata geçirileceğinin mutluluğunu yaşadıklarını vurguladı. Ercen, ayrıca TFF Yönetim Kurulu üyesi Hamit Altıntop’un da programa katılarak kendilerine destek vereceklerini kaydetti.

Öte yandan Londra Türk Toplumu Futbol Federasyon Ligi’nin faaliyetlerine de değinen Ercen, beş haftadır maçların durdurulduğunu söyledi. Bağlı bulundukları üst kuruluşla bir toplantı yaptıklarını ifade eden Ercen, 15 Mart gibi maçların yeniden başlayabileceği konusunun konuşulduğunu belirtti. Ercen, salgının kötü gitmesi durumunda, liglerinin yaz ligine dönüştürülebileceğini de aktardı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75