banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı kktc spor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Emre, gollere başladı..!
banner98




Türkmenköy alt yapısından yetişen ve kariyerine Güney Kıbrıs’ın güçlü ekiplerinden Nea Salamina’nın U19 Takımı’nda devam eden 18 yaşındaki Kıbrıslı Türk futbolcu Emre İmam, geçtiğimiz gün oynanan Omonoia Aradaippou maçında 2 gol kaydetti. Geçtiğimiz haftalarda Spartak Moskova ile oynanan hazırlık maçında da 90 dakika süre alan genç orta saha oyuncusu, teknik heyet tarafından beğenildi.



‘’Buradaki her saniyem heyecan verici’’


Nea Salamina’daki futbol yaşantısını spor servisi ile paylaşan genç oyuncu, ‘’Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. İlk zamanlarda adaptasyon konusunda zorluklar çektim ancak şu an tamamen kendimi futboluma verdim. Arkadaşlarım da bana çok destek çıktılar. Haftanın 5 günü antrenman, 1 günü de maç olmak üzere toplam 6 kez Rum kesimine gidip geliyorum. Kendimi burada geliştirmek istiyorum’’ şeklinde konuştu. A Takıma yükselme şansını da değerlendiren Emre, ‘’A takım oyuncuları ve hocalarla iç içeyiz. Teknik heyetin U19 Takımından sürekli olarak takip ettiği 5,6 oyuncu var, ben de bu oyunculardan bir tanesiyim’’ diyerek sözlerini noktaladı.


HABER : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75