banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Eminoğlu, “Bu golle stresimi attım’’
banner98

 




K-Pet 1’inci Ligi lideri Gençlik Gücü’nün, Baf Ülkü Yurdu karşılaşmasındaki galibiyet golü kaydeden Hakan Eminoğlu, “Bu golle rahatladım” dedi.

Görevinin gol atmak değil, attırmak olduğunu vurgulayan Eminoğlu, yine de arada bir gol atmanın kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Bu sezon ilk golünü 4’üncü haftada oynanan Yalova karşılaşmasında, ikinci golünü de 7’nci haftada Karşıyaka karşılaşmasında kaydeden Hakan Eminoğlu, 7 haftalık suskunluğunu Baf Ülkü Yurdu karşısında bozdu.

Gençlik Gücü’nün birçok gol asistliğine adını yazdıran Hakan Eminoğlu, “Bir süredir gol atamıyordum ve bu da bende stres yapıyordu. Bu karşılaşmanın72’nci dakikasındaki şutumda top yan kale direğinden yun alanına döndü. Neyse ki 79’uncu dakikada golümü attım, bugün daha rahatım” şeklinde konuştu.

Ferhat Oğlak’a Teşekkür

Rakip Baf Ülkü Yurdu’nun 90’ıncı dakikada penaltı kazanması ile şok yaşadığını belirten Eminoğlu, “Neyse ki, kalecimiz Ferhat Oğlak bu penaltı atışında gole izin vermedi ve attığım gol takımımın galibiyet golü olarak kalarak daha da önemli oldu. Ferhat kardeşime teşekkür ederim” dedi.

Evli ve bir oğlan çocuk babası olan 29 yaşındaki Hakan Eminoğlu, Gençlik Gücü’nün iyi bir hava yakaladığını vurguladı. “Futbolcu, teknik yönetim ve yöneticiler olarak saha içi ve dışında çok iyi bir uyumumuz var. Takımın özgüveni çok yüksek” diyen Eminoğlu, “Kaptan olarak sahaya çıktığım bu karşılaşmada attığım gol benim kadar takım arkadaşlarımı da sevindirdi” şeklinde konuştu.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75