banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Yenicami Forest İskelede Maden Buldu.. (02) MTGden Farklı Prova.. (41) Sivasspor Uzatmada Yıkıldı.. (11)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Eliz’den ilk Şampiyonluk..!
banner98




 Eliz İsveç’in Bromma şehrinde Uluslararası Tenis Federasyonu’nun (ITF) organize ettiği 18 Yaş altı “Salk Open” turnuvasında hem çiftler hem de tekler kategorisinde başarı ile mücadele etti. Tekler de yarı finale kadar çıkmayı başaran Eliz, çiftler de ise Rus partneri Polina Bakhmutkina ile şampiyonluğa uzandı. 4 ve 8 Ocak tarihleri arası gerçekleşen turnuvada İsveç, Danimarka, Avusturya, Polanya, Rusya, Belçika, Hırvatistan, Amerika Birleşik Devletleri, Finlandiya, Bulgaristan, Fransa ve Estonya olmak üzere bir çok ülkeden oyuncu katıldı. 100 yıl dan fazla geçmişi olan bu turnuvada Björn Borg, Mats Wilanderve Stefan Edberg gibi efsaneler de boy göstermişti.

15 yaşındaki Eliz, geçtiğimiz sezon ilk kez 18 Yaş altı ITF turnuvalarına katılarak iyi bir sezon geçirmiş, teklerde oynadığı 41 maçın 32 tanesinde galibiyet yüzü görmüş ve uluslararası otoritelerden alkış toplamıştı. Dinlenmek bilmeyen Eliz, bir gün aradan sonra İsveç’de başka bir ITF turnuvasında boy göstermeye hazırlanıyor.

Başarılı tenisçimiz Eliz, turnuvanın sonunda kendisine destek veren KKTC’nin değerli işadamları  Arden Gıda Ltd, Atakom Ticaret Ltd, Metgin Limited ve Oero Trading Ltd direktörlerine teşekkür etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75