banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Esentepe Hamitköyü Kasım ile Vurdu.. (12) Gönyeliye acımadı (61) Göçmeni Vura Vura Yıktı.. (24)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Efsane’nin Kulüp Binasına Kilit Vuruldu..!
banner98

Enlightened Trading LTD. Direktörü Mustafa Bulutoğluları yayınladığı basın bildirisinde kulübün tarihi dokusuna uygun olarak 300 bin liralık masraf yaparak kulübün bu zor günlerinde kulübün birlik ve beraberliğini sağlamak için çabaladıklarını ancak dün itibarıyla başkan Bülent Dizdarlı’nın kendisini arayarak projeyi derhal durdurması için tehtid ve küfürlerle kendisine ve ailesine hakaret ettiğini iddia etti.

Bulutoğluları bu andan itibaren Dizdarlı’nın içinde olduğu hiçbir yönetim ile çalışmayacaklarını belirterek işletme sahibi oldukları kulübe kilit vurduklarını açıkladı.

Bulutoğluları açıklamasında yapılan sözleşme gereği bir yıllık kira bedelini de peşin ödediklerini ve onu da kulübe hibe ettiklerini kaydetti.

Mustafa Bulutoğluları yayınladığı bildiride “Sportif alandaki performansı ile rekorlara imza atan sn. Başkan 89 yıllık kulüp tarihinde ve lokalinde ilk kez kapanmasını sağlayarak bir rekora daha imza atmıştır” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75