banner108
Öne Çıkanlar Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı Hataya bu kez kaybettik: 64-78 Kemal ve Devrim çalışıyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Efsane, GG’yi Gole Boğdu..! (5-2)
banner98

Yer: Atatürk Stadı

Hakemler: Fehim Dayı, Şakir Azizoğlu, Mehmet Ekşici

Çetinkaya: Cenk, Hakan (81.Dk Mete), Tunç, Abbas, Batuhan, Ömer, Behiç (74.Dk Samet), Doğukan (46.Dk Serkan), Ugo, Faye, Çağdaş

G.Gücü: Mustafa, Aşkın, Tayfun (71.Dk Mahmut) İltaç, M.Kaygısız, Prınce, İdan, Ali, Arif (58.Dk Abdullah) Debola, Özgür

Goller: 33,90.(P) Dk Ömer, 39,55.Dk Faye, 76.Dk Ugo (P) (Çetinkaya) 4.Dk Ali, 45+1 Tayfun (G.Gücü)

4.dakikada gelişen G.Gücü atağında Prince sert vurdu ancak Cenk topu kornere çeldi. Köşe vuruşunu İltaç kullandı ve Ali’nin kafa vuruşu ile top filelere gitti ve skor 0-1 oldu.

25.dakikada sol çaprazdan Faye ceza alanı içine girdi sert vuruşunu G.Gücü kalecisi Mustafa direk dibinde güçlükle önledi.

33.dakikada Ugo orta sahadan aldığı topla rakiplerini çalımlarla geçtikten sonra Kaleci Mustafa ile karşı karşıya vuruşunda Mustafa’dan dönen topu Ömer filelere gönderdi ve skoru 1-1 yaptı.

39.dakikada soldan uzak kale direğine doğru yapılan ortaya Hakan düzgün ve sert ancak Mustafa başarılı bir kurtarış yaptı. Ardından top Faye’nin önünde kaldı ve bu futbolcu topu ağlara göndererek skoru 2-1 yaptı.

45+1.dakikada sağdan İltaç ceza alanı içine iyi bir orta yaptı oluşan karambolde Tayfun son dokunuşu yapan isim oldu ve skor 2-2 oldu.

55.dakikada G.Gücü ceza alanı üzerinde topla buluşan Faye adeta bir füze çıkardı ve topu ağlarla buluşturarak takımını 3-2 öne geçirdi.

76.dakikada Ugo orta alanda kaptığı topu harika bir pasla defansın arkasına hareketlenen Ömer’in önüne bıraktı ve ceza alanı içerisine girdiği anda Abdullah tarafından düşürülünce Hakem Fehim Dayı penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Ugo topu ağlarla buluşturdu ve 4-2 oldu.

90.dakikada günün başarılı ismi Ugo topla ceza alanı içine girdiği anda Mehmet Kaygısız tarafından düşürülünce Çetinkaya bir penaltı daha kazandı. Atışı kullanan Ömer maçın skorunu da belirlemiş oldu 5-2.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75