banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ Doğan GG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Efsane, Alsancak’ı Alsancaklı Esin’le Vurdu..! (0-1)
banner98





YER:
Mustafa Hidayet Çağlar Stadı.

HAKEMLER: Serhan Şimek, Hakan Ünal, Doğan Elmalı

Merit Alsancak Yeşilova: H.Piro, Lualua, Vakkas (Hasip dk.80) Binya, İlyas, Yasin (Cevdet dk.88) Okan, Mustafa, Aksel (Talat dk.80) Adeleke, Bill Mehmet

GAÜ Çetinkaya: Cenk, Ümitcan, H.Kayalılar, Serkan, Tunç, Sercan, B.Eko (Serhan dk.90+2) Hermann (Emre dk.73) Erdinç, Abbas, E.Sonay (Muammer dk. 77)

GOL: Dk. 8 E.Sonay (pen) (GAÜ Çetinkaya)

 

K-Pet Süper Lig'de 13. hafta mücadelesinde Merit Alsancak Yeşilova ile GAÜ-Çetinkaya, Alsancak Mustafa Hidayet Çağlar Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadele 1-0 konuk ekip GAÜ-Çetinkaya'nın üstünlüğünde sonuçlandı.

4. dakikada Merit Alsancak Yeşilova’dan Lualua’nın sol taraftan getirip kale önüne kestiği topa Abbas’ın yaptığı ters kafa vuruşunda top direğin yanından kornere çıktı.

8. dakikada sağ taraftan cea alanine gönderilen topu alan Esin rakibi Okan’dan kurtulmaya çalıştığı anda yerde kaldı. Hakem bu hareketi penaltı olarak değerlendirdi. Atışı kullanan Esin oldu ve GAÜ Çetinkaya’yı deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

21. dakikada B.Eko’nun düşürülmesiyle GAÜ Çetinkaya rakip cea alanı dışında ir serbest vuruş kazandı. H.Kayalılar’ın kullandığı vuruşta kaleci H.Piro’nun tokatladığı top üst direğe de vurarak oyun alınına döndü, dönen topı defans uzaklaştırdı.

30. dakikadaki GAÜ Çetinkaya’dan B.Eko’nun kullandığı kornerde hermann’ın kafa vuruşunda kaleci H.Piro ayakları ile topu uzaklaştırdı.

35. dakikada Merit Alsancak Yeşilova rakip kalede ilk tehlikeli atağını geliştirdi. Defansın uzaklaştıramadığı topa Aksel vurdu, defansa da çarpan topu kaleci Cenk zor da olsa kontrol etti.

58. dakikada gelişen Merit Alsancak Yeşilova atağında Aksel’in pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Yasin topa istediği gibi vuramadı ve top kalecide kaldı.

60. dakikadaki Merit Alsancak Yeşilova atağında GAÜ Çetinkaya ceza alanı içinde H.Kayalılar’ın topu ellediği gerekçesiyle uzun süre penaltı itirazında bulundular. Ancak hakem oyunu devam ettirdi.

66. dakikada GAÜ Çetinkaya ikinci kez penaltı kazandı. Sağ taraftan ceza alanına gönderilen topta Hermann, Mustafa’nın müdahalesiyle yerde kaldı. Bu pozisyonda hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Hermann atışı kullanmak istediyse de izin verilmedi. E.Sonay’ın kullanmasına itiraz eden Hermann oyundan çıkmak istedi. E.Sonay’ın kullandığı penaltıyı kaleci H.Piro kurtardı.

86. dakikada GAÜ Çetinkaya’dan B.Eko’nun pasında Emre’nin vuruşunda  kaleci ayakları ile topu uzaklaştırdı. 

90+1’nci dakikada Muammer’in pasında Emre’nin şık kafa vuruşunda kaleci H.Piro bir kez daha başarılı oldu ve rakibine gol şansı tanımadı. 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75