banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..! Raif Klasik Sergisi Alptürk Anısına Yapılıyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

"EBUKA"darı da Fazla Kartal..! (7-1)
banner98

Yer: Lefkoşa Atatürk Stadı.

Hakemler: Utku Hamamcıoğlu, Ahmet Özkurtuluş, Cem Öksüzoğulları

Yenicami: Ercan, Salih, Emin, Yasin, H.Sadıklar (69.Dk M.Altın) Aminu, Hascan, Tansel (77.Dk Mustafa) Farouk, Kenneth, (77.Dk Mehmet) J.Ebuka

G.Birliği: Tolga, Kadir, Sami, Mustafa, Sinan, Berk (74.Hasan) Elvis, Miranda (46.Dk Sertan) Tacettin, Ahmet, Lahra (46.Dk İ.Köse)

Goller: Dk.22 Hascan, dk. 45-59-74 J.Ebuka, dk. 51 Kenneth, dk. 79 Aminu, dk. 82 M.Altın (Yenicami) Dk. 90 İ.Köse (G.Birliği)

18. dakikadaki Yenicami atağında sağdan yapılan ortada defanstan seken top H.Sadıklar’ın önünde kaldı. Ancak yavaş hareket edince vuruşunda defans topu uzaklaştırdı.

22. dakikada lider öne geçti. Rakip ceza alanı dışında kazanılan serbest vuruşta, Hascan mükemmel vurdy ve topu filelere göndererek takımı Yenicami’yi 1-0 öne geçirdi.

45. dakikada gelişen Yenicami atağında H.Sadıklar sağ taraftan mükemmel bir orta yaptı. Bu ortaya çok iyi yükselen J. Ebuka kafa ile topu ağlara yollayarak ilk yarının da skorunu belirlemiş oldu. 2-0

51. dakikada fark 3‘e çıktı. Hascan’ın pasında Kenneth ceza alanı içinden düzgün bir vuruş yaparak skoru 3-0 yaptı.

59. dakikada H.Sadıklar’ın yine sağ taraftan son çizgiye kadar inerek kale önüne kestiği topu Kenneth ayak içi ile J.Ebuka’ya bıraktı. O da topu filelere göndererek skoru takımı adına 4-0 yaptı.

64. dakikadaki G.Birliği atağında Tansel’in ceza alanı içinde Ahmet’e müdahalesini hakem penaltı olarak değerlendirdi. İ.Köse bu penaltıdan yararlanamadı.

74. dakikada Bu kez Tansel sol taraftan iyi bir orta yaptı. J. Ebuka daha önceki kafa golü gibi bir gol daha atarak skoru 5-0’a taıdı.

75. dakikadaki Yenicami atağında Mustafa’nın kendi ceza alanında topu ellediği gerekçesiyle hakem penaltı noktasını gösterdi. J.Ebuka topu dışarı attı.

79. dakikadaki atakta Salih’in pasında Aminu kaleye yaklaşık 25 metreden çok sert ve düzgün bir vuruş yaparak topu köseden filelere göndererek Yenicami’yi 6-0 öne geçirdi.

81. dakikada ender gelişen G.Birliği ataklarından birinde Hasan’ın sert şutunda top kaleci Ercan’dan döndü. Topu önünde bulan Sertan müsait pozisyonda topu dışarı attı.

82. dakikada fark 7’ye çıktı. M.Altın rakip ceza alanının dışından çok sert ve yerden bir vuruşla topu fileler göndererek skoru 7-0 yapan golü attı.

90. dakikada G.Birliği’nin tek golü geldi. Gelişen atakta defansın arkasında topla buluşan İ. Köse topu filelere gönderdi ve takımının bu maçtaki tek golünü attı. 7-1

FOTOLAR: CEMİL GARİP 

banner116
Anahtar Kelimeler:
Yedi Bela Kartal..! (7-1)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75