banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Tatar Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Düzkaya'yı, Boğaz havası çarptı..! (3-2)
banner98

 






YER: İskele Cumhuriyet Stadı

Hakemler: Hakan Ünal, Ali Orçan, Sertan Alkım
Yeni Boğaziçi: Ersoy, Adem (Dk 60 Cemre), Hüseyin, Ramadan (Dk 70 Osman), Mehmet, İsmail, Tugay (Dk 90 Ali), İbrahim, Talat, Musa, Mehmet Göreli
Düzkaya: Sedat, Serdar, Enver, İbrahim, Onur (Dk 72 Cemal), Hüseyin, Salih, Serkan Zeyin (Dk 86 Can), Umar, Barış, Ahmet
Goller: Dk 12, 46 Mehmet Göreli, Dk 21 Adem (Yeni Boğaziçi), Dk 6 Serkan, Dk 90 Cemal (Düzkaya)


K-Pet Birinci Lig Kırmızı Grup ilk haftasında Yeni Boğaziçi İskele Cumhuriyet Stadında konuk ettiği Düzkaya’yı Adem ve Mehmet Göreli’nin kaydettiği gollerle 3-2 mağlup ederek lige 3 puanla başlamayı başardı. Bu gollere karşılık Düzkaya’nın golleri Onur ve Cemal’dan geldi.

Deplasmanda Serkan’ın golü ile 1-0 öne geçen Düzkaya’nın galibiyeti uzun sürmedi. Golden 2 dakika sonra yine Serkan’la yüzde yüz bir golden olan Düzkaya önce Mehmet’in golüne daha sonra da Adem’in mükemmel frikik golüne engel olamadı ve ilk devre Yeni Boğaziçi’nin 2-1 üstünlüğünde sona erdi.


İkinci devreye Yeni Boğaziçi yine hızlı başladı. Yine sahneye Mehmet çıktı ve skoru 3-1 yaptı. 3-1 den sonra Yeni Boğaziçi önce Mehmet Çağakan daha sonra da Cemre ile yüzde yüzlük golleri cömertçe harcayınca 90. Dakikada Cemal’in golü ile panik yaşadı ama sahadan 3-2 galip ayrılmayı başardı. 90.dakikada Düzkaya’dan Hüseyin Türk  çift sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

 Yeni Boğaziçi 2. Hafta mücadelesinde deplasmanda Akova’ya konuk olurken Düzkaya ise kendi sahasında Mesarya’yı konuk edecek. 



banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75