banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ Doğan GG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Düzkaya, Karşıyaka’da “FERDİ” Takıldı..! (0-1)
banner98

Yer: Karşıyaka Ergin Cemal Şahdur Stadı

Hakemler: Hüseyin Özkan, İsmail Egeli, Cemal Sarı

Karşıyaka: Şiho, Olgun, Mustafa Kemal (Mehmet Dulkadir), Eyüp, Mehmet Gürpınar (Bayram Dağgül), Bayram Arıkhan, Barış, Ertu, Ahmet Can, Hüseyin Konyalıoğlu, Okan (Osman)

Düzkaya: Yunus, Serkan (Uğur), Okan, Reşat, Mustafa Akış, Bilan, Berke, Süleyman (Yağış (Emre)), Nesrin, Cenker, Ferdi

Gol: 63. Dk. Ferdi (Düzkaya)

K-Pet Birinci Ligi’nde zirve mücadelesi veren Düzkaya, gergin geçen maçın sonunda Karşıyaka’yı tek golle geçerek zirve mücadelesini sürdürdü.

Ligde süper lige yükselme yolunda engelleri aşmak isteyen Düzkaya geçtiğimiz hafta içinde yaşanan gergin ortamdan etkilenmemek için maçı oldukça ciddiye alarak ve kamp yaparak bu karşılaşmaya çıktı.

Maçın ilk yarısında gol olmazken iki takım da ikinci yarıda gol yollarında etkili olmaya çalıştı.

63. dakikada gelişen Düzkaya atağında Ferdi’nin vuruşu filelere gidince karşılaşma 1-0 oldu.

Maçın geri kalan dakikalarında iki takımın da çabaları sonucu değiştirmeyince Düzkaya maçtan 1-0 galip ayrılan taraf oldu.

Toplam dokuz sarı kartın çıktığı maçtan 3 puanla ayrılan Düzkaya ligdeki puanını 56’ya çıkararak ikinci sıradaki yerini korudu ve süper lige çıkma iddiasını sürdürdü. Karşıyaka ise 33 puanla ligde 10. Sırada yeraldı.

Karşılaşmadan sonra büyük olaylar çıktı. Polis güçleri olayları zorlukla önledi. Olayları yatıştıran Polis güçleri olayalara karışan 2-3 Karşıyaka futbolcusu ve 2-3 taraftarı tutuklayarak sorguya götürdü.

Maç içerisinde Düzkaya antrenörü Serdar Özsönmezer'e tellerden yumruk atan taraftartarda tutuklandı. Maç sonunda Düzaya otobüsünün lastikleri patlatıldı. Kırmızı beyazlı ekip sahadan yaklaşık 1 - 2 saat sonra ayrılabildi. 

Fotoğraflar: Yusuf DARBUKACI

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75