banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan Yalova
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dürüst ve Sertoğlu görüştü..!
banner98

 




Bakan Dürüst’ü ziyaretlerinde konuşan Sertoğlu, federasyonun yeni bir takım çalışmaları olduğunu, yeni tüzükleri ile birlikte yönetim kurulunun işleyişinde değişiklikler yaptıklarını açıkladı. Topluma, gençliğe nasıl hizmet verecekleri konusunda çalışmaları bulunduğunu ve birçok projeyi hayata geçireceklerini belirten Sertoğlu, 1955 yılında kurulan federasyonun gençlik üzerinde bir misyonu olduğunu, geçmiş dönemlerde de kendilerine destek veren Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst’ten destek istediklerini söyledi.

Bakan Dürüst ise, KTFF ve Yönetim Kurulunun üstlendiği misyonun son derece önemli olduğunu dile getirdi. Tüm imkânsızlıklara, haksızlıklara rağmen federasyonun uzun yıllardır ayakta durmayı başardığını dile getiren Sertoğlu, futbolun dünyada olduğu gibi ülkemizde de önem taşıdığını vurguladı. Dürüst, şöyle devam etti:

“Uyuşturucu ile mücadele konusunda Eğitim Bakanlığı olarak kararlılığımız ve çalışmalarımız devam ediyor. Çocuklarımızın ve gençlerin bu alışkanlıktan uzak durması için hep birlikte hayata geçireceğimiz projeler büyük önem taşıyor. Bu alışkanlıktan gençlerimizi uzak tutacak her türlü çalışmaya hazırız. Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun spora ve gençliğe katkı koyacağı tüm projelerinde yanlarında olacağız.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75