banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Şanlıtürk Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama.. MSA Voleybolda İlerliyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Duran; ‘’Olaylar basına yanlış sızdı’’
banner98

 






Geçtiğimiz hafta Pazar günü oynanan gençlerin zirve mücadelesi maçı olan Çanakkale-Türkmenköy karşılaşmasının ardından yaşanan olay hala daha gündemdeki yerini koruyor. Yaşanan darp olayında zarar gören Çanakkale A2 takımı oyuncusu Nevzat Duran, yaşadıklarını bir bir Arenasporkolik Spor Servisi ile paylaştı.

‘’Maçtan önce’’

Genç futbolcu ilk önce karşılaşmanın öncesinde yaşanan olaylardan bahsetti. Duran’’Maçtan 2 gün önce, Facebook üzerinden A2 Ligleri Spor Sayfası’nın Çanakkale-Türkmenköy A2 karşılaşması için paylaştığı haberde iki takıma da başarılar diliyor, centilmence geçmesini diliyor .. Ben de bu paylaşımın altına ‘’Centilmence geçmeyecek, Çanakkale’den çıkamayacaklar, Çanakkale geçilmez’’ diye bir yorum yaptım. Türkmenköy başkanı bunu tehdit, tahrik ve küfür olarak algılamış ve abartarak haber yaptırmış’’ şeklinde konuştu.

‘’Maç günü’’

Konuşmasına devam eden Duran, ‘’Karşılaşmaya gelecek olursak, maç içerisinde pozisyon gereği İsmail Arsunlar’ın(beni darp eden isim) ikiz kardeşine yaptığım faulden dolayı ilk sarı kartımı gördüm ve ikimiz arasında maç içerisinde her futbolcu ile olabilecek olan bir futbolcu diyalogu yaşadık. Ben daha sonra ise maçın 88.dakikasında, 2.sarı karttan kırmızı kart gördüm ve oyundan atıldım. Çantamı kulübeden almadan soyunma odasına gittim. Sonrasında sahadan çıkmaya gittiğimde, kapılar kilitliydi ve saha komiseri de ortalıkta yoktu. Mac bitti ve 5 dakika sonra kulübeye çantamı almaya gittim. O sırada Türkmenköy takımı galip geldiklerinden dolayı seviniyorlardı. Ben onların yanından geçerken bana kafa salladılar, el kol işareti yaptılar, ben de bunun üzerine onlara laf attım ve yürüdüm. Ardından ise arkamdan enseme bir yumruk yedim ve bayıldım. Gerisini hatırlamıyorum. Bu olayı görenlerin anlatmasına göre, enseme yumruğu yedikten sonra bayılıp yere düşmüşüm ve sonra yüzüme tekmeler atılmış. Zaten yüzümdeki yara izlerinden de belli oluyor. Beni darp edenin de Türkmenköy’ün tribünündeki futbolcusu İsmail Arsunlar’’dedi.

‘’Türkmenköy başkanı yanlış bir açıklama yaptı’’

Türkmenköy başkanının yaptığı açıklamanın doğru olmadığını da iddia eden Nevzat, ‘’Türkmenköy başkanının yaptığı açıklamada benim maçtan önce tehdit ve tahrik edici sözler kullandığım doğru değildir. Ayrıca beni darp eden İsmail’in annesine küfretmişim. Böyle bir şey gerçekten yok. Tek bir gerçek var ben darp edildim. Ağzıma 5, burnuma 2 dikiş atıldı ve suratımın bazı yerleri yaralarla dolu. Türkmenköy başkanının yaptığı açıklamada ciddi bir şekilde yalan ve abartılma var. Hastaneden çıktıktan sonra karakola gidip önce şikâyetçi oldum, sonrasında ise beni darp eden çocuğun dayısı ile benim dayımın çok yakın arkadaş olduklarını ve ailelerini tanıdık çıktığını öğrendim. Bunun üzerine de şikâyetimi geri çektim. İsmail Arsunlar’ın dayısı Ali Giritli, benim dayım ise Faruk Tugay’dır’’ şeklinde konuştu.

HABER : NECMİ USAL 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75