banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama.. MAĞUSA TÜRK GÜCÜ - YENİ BOĞAZİÇİ : (4-0) İskele Şampiyonluk yürüyüşünde..!(2-1)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dün imzayı attı, Bugün Vazgeçti..!
banner98

  



           GAÜ Çetinkaya dün yabancı futbolcu İbrahim Drahme ile sözleşme imzalamasına rağmen bugün bu futbolcuyu eski kulübü geri çağırması ile birlikte Drahme GAÜ Çetinkaya’dan ayrılma kararı aldı. Gün içinde kararını GAÜ Çetinkayalı yöneticilere aktaran yıldız oyuncu bu akşam KKTC'den ayrıldı.

          GAÜ Çetinkaya bugün Tatlısu ile oynanacak hazırlık maçında Makedon bir forvet deneyecek ve beğenildiği takdirde kadroya dahil edilecek.

Takas'ı Bilal tıkadı..!

Dün sabah gündeme bomba gibi düşen transfer görüşmesinde ise GAÜ Çetinkaya, Küçük Kaymaklı’ya Esin Sonay’ı verme konusunda anlaşma sağlarken, Esin Sonay karşılığında kaleci Hasan veya Ufuk’un bonservisi ve Bilal Ceylan’ı kiralık almak istediği, K.Kaymaklı’nın bu takasa sıcak bakmasına rağmen Bilal’in bu transfere onay vermediği ve eğer transfer olacaksa bu takımın T.Ocağı olmasını istediği öğrenildi. Transferlere son noktanın bugün konulacağı ve her iki tarafın bugün tekrar bir araya geleceği öğrenildi.


HABER: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75