banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dumlupınar'ın Süper Lig İnancı,
banner98
 




Evren Bahtıkara ekibine güveniyor


Dumlupınar’ın genç antrenörü Evren Bahtıkara 4-0 Lapta galibiyeti ile yeni bir galibiyet serisinin başlangıcını yaptıklarını söylerken takımın kendini toparladığını ve artık herkes aldığı sorumluluğun farkında olup görevlerini en iyi şekilde yapacağını inandığını belirtti.

Bahtıkara kaliteli ve deneyimli geniş bir kadroya sahip olduklarının altını çizerken ligin ilk devresini kayıpsız kapatarak puan tablosunda iyi bir yerde olmayı hedeflediklerini söyledi.

1'.ci ligin üst sıralarında çok gelgitlerin olduğunu anımsatan Evren Bahtıkara istikrarsız sonuçların çokça görüldüğü bu sezonda maratonun uzunluğunu işaret ederek oynanan maçlarda favori takımların da mağlubiyet alması çok da sürpriz olmadığını söyledi.

Evren Bahtıkara hakem kararlarını bu sezon nasıl buluyorsunuz sorumuza ise oynadığımız maçlarda sonuçlarımıza etkili olacak yanlış kararlarının olmadığını söylerken görevli 4 hakem arasında zaman zaman iletişim sıkıntılarının olduğunu vurguladı.    

Güneş Güneşoğlu süper lige inanıyor

Başkan Güneş Güneşoğlu, 7 Ocak 2018’de yapılacak olan erken genel seçimlerde milletvekili adayı olmasından dolayı, başkanlık görevini geçici olarak Mehmet Evram'a devrederken, takımının ligde istikrarı yakalayarak yeniden süper lige yükseleceğinden emin olduğunu söyledi. 

Dumlupınar alt yapısı da dahil olmak üzere her alanda güçlü olduklarını anımsatan Güneş Güneşoğlu kendini geliştiren bir yapıya sahip olduklarını belirtti. Güneş Güneşoğlu son olarak yönetimde bulunan bütün fedakar arkadaşlarına güveninin sonsuz olduğunu ve Dumlupınar camiasını hak ettiği yere getirmek için ellerinde geleni yapacaklarına canı gönülden inandığını söyledi. 

Genç Başkan hedefe yürüyeceklerini aktardı

Yeni göreve atanan başkan Mehmet Evram, Güneş Güneşoğlu'nun bıraktığı yerden yönetim olarak en iyi şekilde devam edeceklerini ve ligin sonunda hedeflerine ulaşacaklarına inandığını aktardı.

Evram, camia olarak geniş bir aile oldukları için her zorluğun üstesinden gelebileceklerini söyledi. Lig'de yaşanan sıkıntılı haftaları geride bıraktıklarını söyleyen genç Başkan camia olarak süper lige inandıklarını ve süper lig için kenetlendiklerini belirtti.

Mehmet Evram, antrenman yapmak için saha sıkıntısı yaşadıklarını ve bu sıkıntının giderilmesi için yapım aşamasında olan antrenman sahasının daha erken bitmesi yönünde gerekli girişimleri başlattıklarını aktarırken alt yapıdaki çalışmalarında devam ettiğini söyledi.

Mehmet Evran son olarak hem sportif hem de kurumsallaşma adına bir kaç proje olduğunu ve bu projeleri hayata geçirmek için girişim yaptıklarını vurgularken Dumlupınar profesyonelleşerek daha kaliteli bir yapıya sahip olarak hedeflerini yükselteceklerini söyledi.  

Ozerginli; En iddialı takım


Büyümekten hiç korkmayan Dumlupınar camiası bence süper lig için en iddialı takımlardan bir tanesi.

Yönetimde yaptıkları zorunlu bir kaç değişiklik ile yolarına devam ederlerken, inançlarına bağlı olarak hedeflerine yürüyecekleri kuşkusuz. Alt yapıya önem vermeleri ve geleceğe yatırım yapma girişimlerinin olması takdir edilecek diye düşünüyorum ki bir takımın geleceği her zaman alt yapısındadır.

 

Röportaj: Uğur Ozerginli

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75