banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dum Dum ‘’CAN’’ı için kazandı..! (0-1)
banner98

 







Yer: Değirmenlik Sadık Cemil Stadı

Hakemler: Kerem Eran, Emine Yarkın, Hakan Gök, Serkan Durmaz

Değirmenlik: Çayan, Sercan, Yusuf (72’İbrahim), Gençali, Haşim, Victor, Miranda (75’Samba), Burçin (46’Ümitcan), Rifat, Fehim, Uğur

Dumlupınar: Devrim, Erdoğ, Sherman (18’Celal), Ümit (67’Rıdvan), Berke, Ahmet Dölek, Nazmi, Olcay, Hüseyin Kayalılar, Yannis (82’Can Özbilen), Hasan Bahtıkara

Goller: 87’Can Özbilen (Dumlupınar)

Kırmızı Kartlar: 80’Sercan Çoban (Değirmenlik), Maç sonrası İbrahim Yıldız (Değirmenlik)





21.haftanın kritik maçında gülen taraf konuk Dumlupınar oldu. Maça 16’şar puanla başlayan 2 ekibin mücadelesinde Mağusa temsilcisi 87.dakikada Genç oyuncusu Can’ın kafa golü ile mücadeleden 1-0 galip ayrıldı ve çok kritik bir 3 puanı hanesine yazdırdı.



80.dakikada Değirmenlik’ten Sercan Çoban çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kalırken, maç sonrasında da çıkan istenmeyen olaylarda Değirmenlik’ten İbrahim Yıldız, orta hakem Kerem Eran tarafından direkt kırmızı kart gördü.



Her 2 takım açısından da büyük önem taşıyan karşılaşmada Dumlupınar elde ettiği galibiyetle puanını 19’a yükseltirken, Değirmenlik ise 16 puanda kaldı.


Maçtan Notlar

13.dakikada sağdan gelişen Değirmenlik atağında Burçin’in ortasında Haşim’in kafa vuruşu az farkla dışarıya gitti.
16.dakikada Değirmenlik’ten Uğur’un sert vuruşu dışarıya gitti.



32.dakikada Victor’un sert vuruşunu Devrim önledi, dönen topa Yusuf vurdu ancak Celal kayarak müdahale ile topu uzaklaştırdı.
34.dakikada Hüseyin Kayalılar’ın kullandığı köşe atışında arka direkte kendini unutturan Celal’ın kafa vuruşu adeta direği sıyırarak dışarıya gitti.



37.dakikada Victor rakiplerinden sıyrıldı, içeriye kesti, Uğur bomboş pozisyonda topu dışarıya gönderdi.
45.dakikada Hüseyin Kayalılar’ın pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Yannis’in vuruşu dışarıya gitti ve ilk devre golsüz eşitlikle sona erdi.



53.dakikada Victor rakibinden sıyrıldı, sert vurdu kaleci Devrim çıkardı, dönen topu önünde bulan Uğur’un vuruşu farklı şekilde dışarıya gitti.
80.dakikada Berke’ye müdahalesi ile Değirmenlik’ten Sercan Çoban çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına gönderildi.



87.dakikada ani gelişen Dumlupınar atağında Rıdvan pasını Hüseyin’e aktardı, Hüseyin ortaladı, genç oyuncu Can kafa ile topu filelere gönderdi (0-1).



Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Dumlupınar, düşme potasında bire bir rakibi olan Değirmenlik’i deplasmanda 1-0 mağlup ederek hayati bir 3 puanı hanesine yazdırdı.



Karşılaşma sonrasında Değirmenlik futbolcusu İbrahim Yıldız, Can Özbilen’e kafa attığı gerekçesi ile Kerem Eran’dan direkt kırmızı kart gördü. Rakibine tekme atan Gençali ise gözlemci tarafından rapor edildi.



A2 karşılaşmasında konuk Dumlupınar, rakibini 9-0 mağlup ederek şampiyonluk iddiasını sürdürdü.


HABER VE FOTOĞRAFLAR : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75