banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Düellodan Galip Çıkmadı..!(3-3)
banner98

 Yer: Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı

Hakemler: Serdar Bilgimer, Abdullah Geç, Sabriye Atikoglu

GHE: Athos (Burak),Mahmut (Halil), Dalyan, Talip, Ozan, Serkan, Yankı, İbrahim, Yunus, Şenol, Salahi (Ertan)

Kaya Mehmetçik: Cengiz, Çağrı, Murat, Uğurcan, Feridun, Anıl (Mehmet), Mahmut (Emir), Barış, Barkın (Mustafa Alp), Mustafa, Süleyman

Sarı kartlar: Mahmut 45.dk, Salahi 55.dk, Yunus emre 88.dk (GHE) Cengiz 70.dkk, Çağrı 78.dk, Barış 84.dk (Kaya Mehmetçik)

Goller: 2.dk Yunus, 63.dk Burak, 70.dk Şenol (GHE), 15-46.dk Mustafa İnanç, 40.dk Süleyman Bayır (Kaya Mehmetçik)

 

Karşılaşmanın henüz başında Girne Halk Evi’nin 2. dakikada gelişen atağında Yunus’un ayağından bulduğu golle maça 1-0 önde başlamış oldu.

Golün şokunu üstünden atan Kaya Mehmetçik, 15.dakikada Feridun’un orta sahadan alıp taşıdığı topu ceza sahasına girmeden Girne Halk Evi defansı tarafından faul ile durduruldu. Topun başına Mustafa İnanç geçti sert ve düzgün vuruşuyla skoru 1-1 'e getirdi.

Maçın 40.dakikasında soldan topla buluşan Mahmut Amasyalı topu son çizgiye kadar taşıdı ceza sahasına kestiği topu Süleyman Bayır net ve temiz vuruşla topu filelere göndererek skoru 1-2 yaptı ve ilk yarı bu skorla sonuçlandı.

Karşılaşmanın 2. yarısına Kaya Mehmetçik golle başladı. Maçın 47.dakikasında günün başarılı ismi Mahmut Amasyalı’nın soldan taşımış olduğu topu ceza sahasının içerisinde müsait durumda olan Mustafa İnanç’a aktardı ve güzel bir vuruşla skoru 1-3'e getirdi.



Bu skorla rahatlayan Kaya Mehmetçik 63.dakikada gelişen GHE atağında sahneye Yankı çıktı ve attığı golle skoru 2-3 yaptı.

Bu dakikadan sonra baskısını artıran GHE, 70. Dakikada ceza sahasının içine giren Şenol kaleci Cengiz tarafından düşürülünce Hakem Serdar Bilgimer beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Şenol maçın skorunu belirleyen golü atarak skoru 3-3 yaptı.



Maçtan sonra her iki takım yönetim ve futbolcuları orta Hakem Serdar Bilgimer’in kötü maç yönettiği gerekçesi ile tepkilerini koydular.

Haber ve Fotolar : Beyda Dündar

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75