banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Düello Forest’in..! (2-3)
banner98

2.devre hazırlıklarını sürdüren takımlardan 1.lig temsilcisi Göçmenköy ile Süper lig temsilcisi K.Kaymaklı dün Göçmenköy stadında karşılaştılar.

Turgay Misk’in yönettiği mücadelenin ilk devresinde karşılıklı ataklar vardı. Her iki takımda bol pozisyon ürettiği maçın ilk devresinde K.Kaymaklı John Bello ve Mehmet Göçben’in attığı gollerle2-0 öne geçti. Ardından Göçmenköy yeni transferi Ahmet Burak’ın attığı golle skoru 2-1 yaptı ve devre bu skorla sona erdi.

2.devrede de karşılıklı ataklar vardı. 2.devre’nin başında kornerden gelen topa iyi yükselen Beytullah güzel bir kafa golü ile skoru 2-2 yaptı.

Göçmenköy’den Rifat rakibi ile girdiği mücadele sakatlandı ve nefes almada yaşadığı sıkıntı sonrası ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Maçın son bölümünde gelişen K.Kaymaklı atağında John Bello bir kez daha fileleri havalandırdı ve K.Kaymaklı hazırlık maçında Göçmenköy’ü 3-2 mağlup etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75