banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG İskele
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dr. Nevzat Denerel, Karantina Masrafını Bağışlıyor..!
banner98

Ülkemizin başarılı doktorlarından olan ve son olarak Yeni Malatyaspor’un doktorluğunu yapan ayni zamanda ülkemizdeki Bağımsız Dopingle Mücadele Kurulu Başkanı da olan Dr.Nevzad Denerel, geçtiğimiz hafta Türkiye liglerinin ertelenmesi nedeni ile adaya dönüş yapmıştı. Denerel, bugün kendi hesabından yaptığı açıklamada yardım için hazır olduğunu söyledi.

Denerel, Kıbrıs Türk Tabipler Birliği’nin önderliğinde oluşturduğu “Covid-19 Dayanışma Fonu”na bağışlayacağını açıkladı ve gücü yeten herkesi de ayni bağışa davet etti.

Açıklama şöyle;

‘’Herkese Merhaba, Türkiyede Futbol Ligleri’nin ertelendiğinin açıklanmasının ardından, 8 gün önce Kıbrıs’a dönüş yaptım. Geldiğim günden beridir evimden uzak KKTC devletinin belirlediği bir yerde, tek kişilik odada, Karantinadayım. Yememi, içmemi, konaklamamı devlet karşılıyor. Bu 14 günlük süreçte devletin bana harcadığını bu fona destek olarak geri ödemeyi düşündüm. Kendisi / çocuğu Karantinada olan ve maddi durumu yerinde olan aileleri de kendi bütçeleri doğrultusunda bu fona katkıda bulunmaya çağırıyorum’’
#GeleceğimiziçinSabırlaEvdeKal
#EvdeKalKıbrıs

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75