banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dörtyol U17’de Rüzgar Esecek..!
banner98

Dörtyol Spor Kulübü başkanı Erhan Öztürk ve yönetim kurulu tarihinde ilk kez 1.ligde mücadele edecek olan takım için yeni bir takım yaratılırken, altyapılarda da görev dağılımları yaparak altyapı takımlarında da yapılanmaya gidilerek takımların başına antrenörleri atamalar devam ediyor.

Altyapılar yöneticisi ve sorumlusu Necip Fidan başkanlığında alınan karalar ile altyapılarda görev yapacak antrenörler de belirlenmeye devam ediyor. Dörtyol’da altyapılarda görev yapan ve aynı zamanda U12 takımın sorumluluğunu da üstlenen Serhan Rüzgar U17 takımın başına da getirilerek görev yapacak.

İlk kez kurulan U21 genç takım tarihinde ilk kez gençler düzeyinde mücadele edecek olan Dörtyol’da takım antrenörlüğüne daha önceden Halil Erdoğuş getirilmişti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75