banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ arenasporkolik Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dörtyol Hazırlıklarını Sürdürüyor..!
banner98

K-Pet 1.ligde tarihinde ilk kez mücedele eden Mesarya’nın yeşil beyazlı ekibi Dörtyol ilk devreyi play-out’un dışında puan cetvelinde 10.sırada tamamladı. Sezona Erhan Öztürk başkanlığındaki yönetim kurulu, yedinci haftada teknik direktör Batu Seyis’in yerine göreve getirilen teknik direktör Ahmet Ogan yönetiminde yardımcı antrenör Korhan Kotbaş, kaleci antrenör Mustafa Özkaraman ile birlikte devam eden Dörtyol, ligde ilk altı haftalık süreçte altı puan toplaması sonrasında teknik adam değişikliği yaşandı.

Yeni Dönem Kayıplarla Başladı

Ligde yedinci haftadan itibaren Dörtyol’da teknik direktör Ahmet Ogan yönetiminde başlayan değişim ilk iki haftada kayıplarla başladı. Daha sonra toparlanma sürecine girilerek kalan haftalarda 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle geçilerek toplanılan 20 puanla ligi play-out’un dışında 10.sırada tamamlamayı başaran Dörtyol ikinci devreye umutla giriyor.

Ayrılanlar

Ligin ilk devresi devam ederken Dörtyol takımından ayrılan Sami Yahat, Anıl Haklıgör’den sonra devre arasında takımın deneyimli ve tecrübeli isimlerinden Mustafa Tekpınar, Mustafa Çelik, Rıdvan Doymaz, Murat Yiğen, Ali Özay Çelik sakatlığı devam eden Türkiye’li oyuncu Furkan Zengin, takımdan ayrılma kararı alarak yollar ayrıldı.

Katılanlar

Dörtyol’da takımdan ayrılan futbolcuların yerine takıma takviyeler yapmak için başkan Erhan Öztürk, teknik direktör Ahmet Ogan yönetiminde çalışmalar devam ederken, bazı futbolcular kadroya dahil edildi. Sezon başı takımla olamayan Mustafa Güner, Esad Gök, sakatlıkları düzelen Hakan Özoğlu, Volkan Şengül, vatani görevini tamamlayan Selkan Deniz takıma dahil edildi. Yabancı futbolcu kontenjanı boş olan Dörtyol, Türkiye’den Aliağa Futbol A.Ş takımdan hücum hattına 1994 doğumlu Burak Toker ile 1996 doğumlu Berkant İstanbul transfer edilerek 3 Ocak’ta başlayan 2.hazırlık döneminde itibaren takımlar birlikte çalışmalar devam ediyor.

Ligdeki Yarış Adil Değildir

Sezon öncesi lige katılacağın belirterek fikstür çekimine dahil edilen ancak lig başlamadan ligden çekildiğini Futbol Federasyonuna bildiren Doğancı ile ilgi yönetim kurulunun aldığı karar sonrasında Fikstürde yer alan Doğancı maçlarının oynanmış sayılması ligdeki yarışın adil olmadığın belirten Dörtyol yönetimi konu ile ilgili Futbol Federasyon’una 30 Eylül 2019 tarihli vermiş olduğu yazılı dilekçeye şuana kadar cevap verilmemesi ile ilk devrede oynanan karşılaşmalardan mağdur olan taraf oldu. Dörtyol yönetimi 86.maddesinin 5.ve 8.bentlerin çok açık ve net olduğuna atıfda bulunarak, ligin ilk devresinde adil bir şekilde yarışın olmadığı, ligdeki haksız rekabetinde ortadan kalması için devre arasında Futbol Federsyonu yönetimi tarafından düzetileceğine inaçlarının tam olduğunu olumlu yönde de karar alınacağını beklediklerini açıkladı.

2.Hazırlık Dönemi

Ligin ikinci devresinde daha başarılı olabilmek için 2.hazırlık dönemi çalışmalarına başlayan Dörtyol’da program oldukça yoğun olarak devam ediyor. 3 Ocak’ta başlayan çalışmalar Gençler Birliği ile yapılan hazırlık maçı ile devam eden Dörtyol’da 19 Ocak’a kadar çalışmalara ara vermeden çok yoğun bir şekilde devam edecek. 2.Hazırlık döneminde 12 antrenman, Gençler Birliği, Çanakkale, Maraş, Mormenekşe olmak üzere 4 hazırlık maçı ile hazırlanacak olan Dörtyol ikinci devreye hazır bir şekilde girmek istiyor.

Kamp

Ligin ikinci devresi için yapılan ikinci hazırlık dönemi çalışmaların ardından Gazimağusa’da yapılacak kamp çalışmaları ile hazırlıklar tüm sürati ile devam edecek Dörtyol’da 16-19 Ocak tarihleri arasında 4 günlük yapılacak olan Kamp çalışmaları boyunca 5 antrenman birde hazırlık maçı yaparak kampı tamamlayacak. 20 Ocak Pazartesi’nden itibaren 2.müsabaka dönemine başlayacak olan Dörtyol, ligin ikinci devresi ilk maçı olan Görneç maçı hazırlıklarına tesislerinde başlayacak.

Saha İçine Geç Girebildik

2.Hazırlık dönemi çalışmalarına başlayan Dörtyol’da hedef, 2.müsabaka dönemine kadar çok iyi bir hazırlık dönemi geçirmek. Yoğun bir şekilde devam eden çalışamalardan memnun olduğunu belirten teknik direktör Ahmet Ogan, göreve geldikten sonra takımı toparlama anlamında saha içinden çok saha dışındaki gelişmeleri ile uğratıklarını altını çizdi. Ligde

iyi oynadıkları maçlarda çok gol pozisyonuna girmelerine rağmen son vuruşlardaki beceriksizliklerden dolayı bazı maçları kaybettiklerini, daha sonra yaşanan ciddi ve uzun sürekli sakatlıklardan dolayı kadro sıkıntısı yaşadıkların belirten teknik direktör Ahmet Ogan, forma şansı verdiğimi futbolcularım şansların çok iyi kullanarak açığmızı gidermiş oldu dedi. İlk devrede alabileceğimiz puanların bazılarını alamadıklarını ifade eden Ahmet Ogan, ilk devrenin sonunda konulan totaldaki 24 puanlık hedefin 4 puan gerisinde 20 puanla ilk devreyi tamamladıklarını belirtti.

İkinci Devreye Hazır Girmek İstiyoruz

Ligin ikinci devresine en iyi bir şekilde girebilmek için çalışmaların eksiksiz yapılmasına özen gösterdiklerini belirten Ahmet Ogan, çok yoğun devam eden çalışmalar sonucunda ligin ikinci devresine fiziksel, mental ve psikolojik olarak da hazır bir şekilde girmek istediklerin söyledi.

Zor Periyot

Göreve geldikten sonra “En Güvendiğimiz “Dörtyol”umuzun Potansiyeli, En Büyük Gücümüz “Taraftar”ımız slogan ile yola devam ettiklerini ifade eden Ahmet Ogan, devamla şunları söyledi : “Ligin yeni takımı olmak, tarihinde ilk kez 1.ligde mücadele eden sadece futbolcularda değil, başkan, yönetim ile birlikte teknik kadro ve futbolcular tüm camiada yeni heyecanlar ve umutları da beraberinde getirdi. Bu birliktelik ligin ilk devresine çok olumlu yansırken, saha içindeki mücadele, kazanma isteği üst seviyelerde olması başarılı sonuçların gelmesine neden olurken, taraftarlarımızda da önemli heyecan yarattı. “Sezon öncesi ligde kalıcı olmak için konulan hedef doğrultusunda devam ederek, amaçlarının ligin ikinci devresinde başarılı olarak sezonu noktalam düşüncesinde oldukların söyleyen Ahmet Ogan, bugüne kadar her türlü maddi ve manevi desteğini esirgemeyen başkan Erhan Öztürk, yönetime, sponsorlarımıza, her zaman yanımızda destek olan etkileyici taraftarlarımıza çok teşekkür ederim”dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75