banner108
Öne Çıkanlar Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..! Transferde 216 İmza..! Garga GAK dedi
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dördüncü hafta beraberliklerle başladı..!
banner98

 


Her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Bankalar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda dördüncü hafta açılış maçları oynandı.  Bu yıl 11’incisi düzenlenen turnuvada A grubunda yapılan iki maçta da kazanan olmadı.

Zirvedekiler yenişemedi

Göçmenköy Halı Sahası’nda oynanan gecenin ilk maçında ilk iki sırada bulunan Limasol Türk Kooperatif Bankası ile Creditwest Bank karşılaştı. Baştan sona büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmanın ilk yarısını Creditwest Bank 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda oyuna ağırlığını koyan Limasol Türk Kooperatif Bankası, serbest vuruştan bulduğu golle skorda dengeyi sağladı ve maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı.  Bu sonuçla, Creditwest gruptaki liderliğini devam ettirdi.

Puanla tanıştılar

Gecenin ikinci maçı ise grupta henüz puanı olmayan iki takım arasında oynandı. İktisat Bankası ile Kooperatif Merkez Bankası arasındaki mücadelede toplam 12 gol atıldı. Maç 6-6 eşitlikle sona erdi.

Program (30 Eylül Çarşamba)

Bankalar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’na 30 Eylül Çarşamba günü C grubunda yapılacak iki karşılaşma ile devam edilecek.

Maçların programı şöyle:

Saat 19.00: TC Ziraat Bankası-Şekerbank

Saat 20.00: TEB-Capital Bank

                                                                                                         

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75