banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Tatar Binatlı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Doğu’nun yeni yıldızları..!
banner98

 






           Mehmet Gürlü uzun yıllar MTG A2 takımından oynayıp şampiyonluk yaşadıktan sonra bu yıl ikinci yarıdaki Doğan Türk Birliği maçı ile ilk kez on bir şansı bulan Mehmet 6 maçta ilk on bir de yer alırken şampiyonluk maçında birde asist yaptı. Sol kanat, Sol bek ve orta saha da görev yapabilen 19 yaşında ki genç oyuncu ileriki yıllarda MTG’ de adından söz ettireceğe benziyor.

Mormenekşe’nin sezonun ikinci yarısında forma şansı bulan Fetin, ikinci devrenin ilk maçından formayı kaptı ve teknik direktör Eralp Şerifoğlu’nun vazgeçilmezi olarak sağ bekte yerini sağlamlaştırdı. Üç yıldır Mormenekşe A2 takımında oynayan 18 yaşında ki sağ bek Fetin bu yıl formayı kaparak başarılı formasıyla adından söz ettirdi.

Gençler Birliği’nin başarılı sol beki Mehmet Erol bu sezon 8. haftadan itibaren formayı kaparak ilk on birde devamlı şans buldu. Gösterdiği performans ve attığı uzaktan güzel goller ile futbol severlerin büyük beğenisini kazanan 18 yaşındaki genç oyuncu Gençler Birliği’nin sol bekinin uzun yıllar emin ellerde olduğunu şimdiden gösterdi.

Yeni Boğaziçi’nin genç hücum oyuncusu Ramadan bu yıl takımı küme düşse de takımı adına oynadığı futbol ile futbol severlerin aklında iyi bir yer edindi. Bu sezon hemen hemen tüm maçlarda oynayan ve takımın hücum hattında önemli bir yer tutan 20 yaşındaki oyuncu sezon başı Akıncılar’dan kiralık olarak Yeni Boğaziçi’ne transfer olmuştu. Özellikle sol ayağına hâkimiyeti ile dikkat çeken Ramadan ileri ki futbol yaşamında adından söz ettireceğe benziyor.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75