banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan GG Hamitköy BozalanlarEvrensel İkilisi Zirvede
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Doğan’da yine o sene bu sene değil..!
banner98

Yıllardır ‘’O sene bu sene’’ sloganı ile hedef koyarak lige başlayan ve şampiyonluk isteyen Girne temsilcisi Doğan Türk Birliği, son 2 haftada aldığı beklenmedik mağlubiyetlerle şansını oldukça azalttı.

Özellikle ligde 4.haftadan sonra çıkışa geçen ve 8 maç üst üste kazanan sarı lacivertli ekip bir ara zirvedeki takımlarla puan farkını 2 ve 3’e kadar indirmişti.

Son haftalarda aldığı mağlubiyetlerle şampiyonluk yarışına havlu atan Doğan Türk Birliği sezon başı koyduğu sloganı yine başaramadı ve O SENE yine Bu SENE olmadı.

Sarı lacivertliler, geçtiğimiz hafta kendi sahasında Esentepe’ye 3-2, geçtiğimiz gün ise deplasmanda Gençlik Gücü’ne 2-0 kaybederek büyük yara aldı.

Doğan Türk Birliği aldığı bu mağlubiyetle Lider Yenicami’nin 9 ikinci sıradaki Mağusa Türk Gücü’nün 8 puan gerisinde kaldı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75