banner108
Öne Çıkanlar Sabrımız Taşmıştır.. Ulak 3.kez Başkan YDÜ son çeyrekte kaybetti..! (78-69) gol krallığı karıştı…! Teysir yuvaya döndü!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Doğan ter attı..! (2-0)
banner98

 




Yer: Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı

Hakemler: Şakir Azizoğlu, Halil Erdem Canaloğlu, Mehmet Özkan, Sercan Kuyucuoğulları

Doğan Türk Birliği: Okyanus, Ahmet Sönmez, Hasan Kanlı, Ahmet Saygı, Koral Saymaz, Salih Güvensoy, Joel, Kenan, Tunahan, Aydın, Ahmet Coşkun

MesaryaSK: Ahmet, Seyhan, Süleyman, Ramadan, Raşit, Efthtmios, Philiphos, Eren, Emre, Mehmet Çavuş, Ekrem

Goller: 3’Joel, 75’Selim (DTB)


Girne temsilcisi Doğan Türk Birliği konuk ettiği birinci lig temsilcisi Mesarya’yı Joel ve Selim’in golleri ile 2-0 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı.


           
           Sarı lacivertliler ilk devreyi yeni transferi Joel’in golü ile 1-0 önde tamamlarken, ikinci devrede de Selim Saygı sahneye çıktı ve maçın skorunu belirledi.



           3.dakikada gelişen DTB atağında ceza sahası içerisinde topla buluşan Joel topu filelere gönderdi ve ilk devre bu skorla tamamlandı. İkinci devrede de üstün performansını sergileyen Girne temsilcisi genç golcüsü Selim Saygı ile 75.dakikada 2.golü buldu ve maç da 2-0 sarı lacivertlilerin üstünlüğü ile sona erdi.

 

HABER VE FOTOĞRAFLAR: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75