banner108
Öne Çıkanlar Esentepe Gönyeliye acımadı (61) Eksikler Terimi Düşündürüyor.. Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Doğan, Selim’le “Saygı”lar sundu..! (1-0)
banner98

 






Yer: Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı

Hakemler: Hakan Muhtaroğlu, Engin Akkagün, Sertan Alkın, Hüseyin Eyyüpler

Doğan Türk Birliği: Ozan, Ahmet, Tunahan, A.Çağer, Koral, A.Saygı (70’A.Coşkun), Quincy, Salih, Aydın, Kenan (90+5’Alpay), Selim (88’Ali)

Gençlik Gücü: Çağatay, Tayfun, Gökhan, Özcan, Ali, Debola (69’Doğan-88’Addo), İsmail, Emin (75’Erdem), Burak, Ceyhun, Zeeb

Gol: 28’Selim Saygı (DTB)

 

Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nda güneşli bir hava ve az bir seyirci önünde oynanan karşılaşmayı ev sahibi Doğan Türk Birliği genç golcüsü Selim’in ayağından bulduğu golle 1-0 kazandı. Sarı lacivertliler istediği oyunu Gençlik Gücü karşısında sergileyemedi. Konuk ekip Gençlik Gücü, ilk 11’de 5 genç isme şans verirken önemli pozisyonlardan da yararlanamadı.


Maçtan Notlar

4.dakikada gelişen DTB atağında Ahmet Çağer’in pasında savunma arkasına hareketlenen Kenan’ın sert vuruşu az farkla dışarıya gitti.
10.dakikada soldan gelişen Gençlik Gücü atağında Debola 2 rakibinden güzel sıyrılıp ortaya çevirdi, gelen topa genç Ceyhun vuruşunu yaptı ancak top Ozan’da kaldı.



11.dakikada DTB gole çok yaklaştı. Sağdan Koral’ın ortasında Selim’in kafa vuruşu üst direkten döndü, dönen topa Kenan zayıf bir vuruş yaptı ve top kalecide kaldı.
13.dakikada gelişen GG atağında Ali’nin pasında topla buluşan Ceyhun’un sert vuruşu dışarıya gitti.



14.dakikada Ahmet Saygı’nın sert vuruşunu kaleci Çağatay çıkardı.
28.dakikada DTB öne geçti. Bu dakikada sağ çaprazdan Salih Güvensoy’un kullandığı serbest atışta ön direkte Koral topu kafa ile arka direğe doğru aşırdı, topu iyi takip eden Selim topu filelere gönderdi (1-0).



32.dakikada gelişen GG atağında Ceyhun’un pasında Ali Akbulut’un vuruşu dışarıya gitti.
37.dakikada soldan gelişen GG atağında İsmail ortaladı, savunma uzaklaştırmaya çalışırken top Ali’de kaldı, Ali’nin pasında genç Burak’ın sert vuruşunu Ozan çıkardı.



45.dakikada rakibi ile girdiği hava topunda Kenan’ın kaşı açıldı ve ilk devre Doğan Türk Birliği’nin 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. İkinci devreye DTB 10 kişi başladı.
Devre arasında kaşı yarılan Kenan’a hastanede dikiş atıldı ve genç oyuncu 5 dakika gecikme ile sahaya geri döndü.



57.dakikada ani gelişen Doğan atağında Aydın topu kesti, Quincy’nin vuruşunu genç oyuncu Emin çizgi üzerinde kafa ile çıkardı.
72.dakikada ani gelişen DTB atağında Selim topu müsait durumdaki arkadaşı Kenan’a verdi, Kenan’ın vuruşunu Çağatay mükemmel bir refleksle kornere attı.



71.dakikada Ahmet Coşkun rakiplerinden sıyrıldı, plase vuruşu az farkla dışarıya gitti.
Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında 2 takımın da gol için baskısı sonuç vermedi ve Doğan Türk Birliği konuk ettiği Gençlik Gücü’nü Selim Saygı’nın golü ile 1-0 mağlup ederek puanını 29’a yükseltti.


HABER VE FOTOĞRAFLAR: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75