banner108
Öne Çıkanlar Yalova Bitirdi.. (31) DAÜ basın toplantısı yapıldı Hataya bu kez kaybettik: 64-78 Kemal ve Devrim çalışıyor Kansız ve Çetine Tam Destek..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Doğan ‘’OCAK’’ta Yandı Kül Oldu..! (2-0)
banner98

YER: Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı.

HAKEMLER: Fehim Dayı, Engin Akkagün, Mehmet Ekşici

T.OCAĞI: İrfan, A.Özbahar, İsmet, İlker, Bilal, Yusuf(A.Saygı dk.56)Malik, A.Coşkun, Tonbara(A.Can dk.88)Remzi(Doğukan dk.82)Akande

DOĞAN TÜRK BİRLİĞİ: Dursun Can, A.Sönmez, Serhan, Emek, Çağrı, Raheem, Bayram, Lualua, Aydın(Elie dk.46)İ.Çıdamlı(Cemal dk. 74)Kenan(S.Saygı dk.64)

Sarı Kart: Dk.30 Emek(D.T.B), dk. 84 İrfan (T.Ocağı)

GOLLER: Dk. 4(pen) Akande, dk. 40 Tonbara(T.O.L)

3. dakikada Doğan Türk Birliği takımından Emek’in uzak mesafeden vuruşunda kaleci İrfan zor da olsa direğin hemen üzerinden topu kornere atmayı başardı.

4. dakikada gerilerden atılan uzun topta Doğan Türk Birliği defansı iki Türk Ocağı futbolcusunu defansın arkasına kaçırdı. Topu alan Tonbara ceza alanı içinde kaleci Dursun Cam tarafından düşürülünce hakem penaltı noktasını gösterdi Atışı kullanan Akande Türk Ocağı’nı 1-0 öne geçirdi.

20. dakikadaki Türk Ocağı atağında sol taraftan İsmet’in ortasında Akande’nin kafa vuruşunda top a farkla üstten dışarı çıktı.

39. dakikada Doğan Türk Birliği’nden Lualua sağ taraftan ceza alanına girmeden çok sert vurdu, kale önünde yere de vuran topu kaleci İrfan kornere atarak mutlak bir golü önlemiş oldu.

40. dakikada fark 2’ye çıktı. Bu dakikada gelişen Türk Ocağı atağında A.Özbahar sağ taraftan çok iyi bir top taşıdı. Ceza alanına yerden gönderdiği topa vuran Tonbara oldu. Emek’e çarpan top ağlara gidince Türk Ocağı skoru 2-0 yaptı.

68. dakikada gelişen Doğan Türk Birliği atağında Emek sol taraftan iyi bir orta yaptı. Kaleci İrfan’dan önce topa Lualua vurdu. Ancak top üstten dışarı gitti.

70. dakikadaki Türk Ocağı atağında A.Saygı’nın pasında Akande’nin sert şutunda kaleci Dursun Can topu güçlükle kornere attı.

77. dakikada gelişen atakta Doğan Türk Birliği takımından S.Saygı’nın ceza alanı dışından sert vuruşunda kaleci İrfan çok zor da olsa iki hamlede topa sahip oldu.

90. dakikada Doğan Türk Birliği’nden Emek’in soldan ortasında Elie’nin kafa vuruşu üstten az farkla dışarı çıktı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75