banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne YDÜ Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Doğan liderlik aşkına..! (2-0)
banner98

 





Şampiyonluk adaylarından Doğan Türk Birliği, ligin 3.haftasında konuk ettiği Gençlik Gücü’nü 2-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla tamamladı ve maç fazlası ile liderlik koltuğuna oturdu. 



Sarı lacivertlilere Gençlik Gücü karşısında galibiyeti getiren golleri Aydın ve Razak kaydederken, DTB takımı Quincy ile bir de penaltı atışından yararlanamadı. DTB aldığı bu galibiyetle puanını 7’ye yükseltirken, GG ise 3 puanda kaldı.



Yer: Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı

Hakemler: Fehim Dayı, Cem Öksüzoğulları, Emre Çevikdal, Osman Küçük

Doğan Türk Birliği: Okyanus, Ahmet Sönmez, Hasan Kanlı, Koral, Emek, Ahmet Coşkun (88’Tunahan), Kenan, Aydın, Selim (80’Ali), Quincy (76’Raheem), Razak

Gençlik Gücü: Çağatay, Uğur, Tayfun (83’Agit), Gökhan, Ali Akbulut (54’Hüseyin Taşçı), Debola, Ahmet Can, Hascan, Daniel Addo, William (32’Özcan), Hakan Karacaoğlu

Goller: 5’Aydın Aygın, 84’Razak (DTB)


Maçtan Notlar

Girne’ye an az beraberlik düşüncesi ile giden Gençlik Gücü, girdiği gol pozisyonlarını gole çeviremeyince 2-0 mağlup olan taraf olmaktan kurtulamadı. Ev sahibi Doğan Türk Birliği (DTB) ilk ve son 5 dakikada bulduğu gollerle karşılaşmayı 2-0’lık skorla kazandı.

 

4’üncü dakikada, Genlik Gücü’nden Ahmet Can Tokmak’ın soldan ortasında topla iyi buluşan William Owusu Kuah’ın kafa vuruşunda top az farkla üsten dışarı gitti.

 

5.dakikada DTB öne geçti. Bu dakikada soldan içeriye doldurulan topta GG oyuncusu Addo kafa ile topu arkaya indirdi, arkadan gelen Aydın topun gelişine güzel bir vuruş yaparak skoru 1-0’a getirdi.


8.dakikada Ahmet Coşkun’un pasında Quincy’nin vuruşu dışarıya gitti.

15.dakikada Kenan’ın kullandığı köşe atışında top ceza sahası üzerine açıldı, Emek topun gelişine sert ve düzgün vurdu ancak top az farkla dışarıya gitti.

20’inci dakikada, Gençlik Gücü’nün sağ çaprazdan kazandığı serbest vuruşu Ahmet Can Tokmak direkt kaleye kullandı top üst kale ağlarında kaldı.

 

35’inci dakikada, Kenan Oshan’ın sert şutunda kaleci Çağatay Gürler topu tokatlayarak dışarı gönderdi.

36’ncı dakikada, Gençlik Gücü’nden Debola Daniel Ogun Seye’nin vurduğu top az farkla yandan dışarı çıktı.

 

38’inci dakikada, DTB’den Rasag Akami Adegbite kaleciyi aşırtmak istedi ancak top dışarı gitti.

 

40’ıncı dakikada, DTB’nin sağ çaprazdan kazandığı serbest vuruşu Kenan Oshan direkt kaleye kullandı top az farkla yandan dışarı gitti.

 

İlk devreyi DTB 1-0 önde tamamladı.

50’inci dakikada, Gençlik Gücü gole çok yaklaştı. DTB savunmasının çıkartmak istediği topu ceza sahası içerisinde önünde bulan Ahmet Can Tokmak’ın yerden vurduğu top önce kaleci Okyanus Öndağ’ın ayaklarına, ardında üst kale direğine çarparak oyun alanını terk etti.

 

51.dakikada Aydın’ın pasında Razak’ın vuruşu dışarıya gitti.

 

63’üncü dakikada, Selim Saygı’nın sert şutunda Gençlik Gücü kalecisi Çağatay Gürler topu dışarı attı.

 

72’inci dakikada, Gençlik Gücü’nden Tayfun Doğan’ın ceza sahası dışından sert şutunda kaleci Okyanus Öndağ topu dışarı çeldi.

 

74’üncü dakikada, ani gelişen DTB atağında Daniel Addo’nun Rasag Akami Adegbite’yi düşürmesi sonucu DTB penaltı kazandı. Penaltı atışını Qumey Osei kullandı, ancak kaleci Çağatay Gürler uçarak gole engel oldu.

 

79’uncu dakikada, Selim Saygı’nın sert şutunda kaleci Çağatay Gürler iki hamlede topa sahip oldu.

 

78’inci dakikada, kendi çabalarıyla DTB ceza sahasına giren Debola Daniel Ogun Seye’nin şutunda top kalecide kaldı.

 

84.dakikada Aydın’ın pasında Razak düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi ve Doğan Türk Birliği karşılaşmayı 2-0 kazandı.

HABER VE FOTOĞRAFLAR : NECMİ USAL


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75