banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Doğan Korku Saldı..! (4-0)
banner98

YER: Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı

HAKEMLER: Utku Hamamcıoğlu, Emine Yarkın, Mustafa Tosun

DOĞAN TÜRK BİRLİĞİ: Dursun Cem, Aydın, Emek, Serhan, Erdinç(DK 52 Bayram), Sercan, Selim(DK 56 Kenan), Billy(DK 78 Ali), Ahmet, Babacar, Weston.

GÖÇMENKÖY: Ozan, Kadir ( DK 46 Fikret), Mevlüt, Lawal, Rahmi, Ömer, Reşit ( DK 46 Salih), Mustafa, Kemal (DK 65 Erin), Okoli, Joseph.

GOLLER: DK 7,85 Babacar, DK 19 Weston, DK 50 Selim (Doğan Türk Birliği).

Doğan Türk Birliği konuk ettiği Göçmenköy’ü 4-0 mağlup ederek lige iyi başlangıç yaptı.

4.DK: Sağ kanattan çabuk gelişen konuk Göçmenköy atağında Mustafa Arnavut’un güzel ortasında boş pozisyonda John Okoli’nin vuruşunda top yandan dışarı gitti.

7.DK: Sol kanattan başlayan Doğan Türk Birliği kontra atağında Weston’un taşıdığı top sonrası yaptığı ortada Babacar takımını öne geçiren isim oldu.1-0

19.DK: Ev sahibi Doğan Türk Birliği’nin kazandığı serbest vuruşta Weston harika vuruş sonrası farkı ikiye çıkardı.2-0

44.DK: Mustafa Arnavut ile başlayan bir başka konuk takım atağında bu oyuncunun ortasında savunmada Ahmet Sönmez topu son anda kornere çeldi.

46. DK: Billy ile başlayan etkili Doğan Türk Birliği atağında bu oyuncunun rakiplerinden sıyrılıp yaptığı sert ve etkili vuruşu kaleci Ozan direk dininden kornere çeldi.

50. DK: Billy ile başlayan yeni bir ev sahibi takım atağında bu oyuncunun güzel ortasında arka direkte Selim’in uçarak kafa vuruşunda fark üçe çıktı.3-0

72.DK: Ender gelişen Göçmenköy atağında Joseph’in ceza alanı dışından vuruşunu kaleci Dursun kornere çeldi.

74.DK: Doğan Türk Birliği atağında Billy’in rakiplerinden sıyrılıp kaleci ile karşı karşıya yaptığı vuruşta top yandan az farkla auta gitti.

85.DK: Kenan ile sol kanattan başlayan Doğan Türk Birliği atağında bu oyuncunun güzel ortasında Babacar skoru tayin eden isim oldu.4-0

banner116
Anahtar Kelimeler:
Doğan Korku Saldı.. (40)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75