banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Doğan, GHE’ni Kaderi ile Baş Başa Bıraktı..!(2-0)
banner98

Yer: Cihangir Stadı

Hakemler: Utku Hamamcıoğlu, Ahmet Özkurtuluş, Hakan Gök

Doğan Türk Birliği: Dursun Cem, Serhan, A.Sönmez (28.Dk Koral) Aydın, Emek, Sercan, Raheem, İ.Çıdamlı, B.Eko, Kenan (71.Dk Cemal) Okafor (85.Dk Ali)

Girne Halk Evi: Okyanus, İlker, Tunahan (4.Dk Hasan) Lua Lua, Özgür (66.Dk Serim) Oladele, James, Mahmut, Talip, S.Saygı, Serhan (58.Dk Yankı)

Goller: 38.Dk Serhan, 90+5.Dk B.Eko (Doğan Türk Birliği)

1.dakikada gelişen G.H.Evi atağında Serhan ceza alanına girdiği anda kaleci Dursun Cem kalesini terk etti. Ancak aşırttığı top üstten dışarı gitti.

16. dakikadaki atakta G.H.Evi’nden S.Saygı ceza alanına girdi çapraz pozisyonda üzerine gelen kaleciyi de geçtikten sonra kale önüne kestiği topu Lua Lua’dan önce Serhan topu uzaklaştırdı.

33. dakikada Doğan Türk Birliği’nden B.Eko’nun ortasında arka direkte İ.Çıdamlı’nın vuruşunda top yan ağlarda kaldı.

38. dakikadaki atakta Koral sağ taraftan çok iyi bir orta yaptı. Kaleciyi aşan topu Serhan ağlara göndererek Doğan Türk Birliği’ni 1-0 öne geçirdi.

52. dakikadaki Doğan Türk Birliği atağında İ.Çıdamlı ceza alanı içinden sağ ayağı ile attığı sert şutta kaleci Okyanus kapattığı köşede topa sahip oldu.

67. dakikada G.H.Evi takımından S.Saygı sağ taraftan son çizgiye kadar indi, geriye çıkardığı topa Lua Lua top kalabalık defans arasında kaldı.

73. dakikadaki G.H.Evi atağında Serim’in şutunda top kaleciden döndü, dönen topa bu kez S.saygı vurdu kaleci Dursun Cem bir kez daha başarılı oldu.

90. dakikada G.H.Evi’nin kazandığı serbest vuruşta Lua Lua’nın vuruşunda top defanstan döndü. Dönen topu alan B.Eko rakip ceza alanına kadar gitti kaleciyi de geçtikten sonra topu filelere göndererek takımı adına skoru 2-0 yaparken maçın da skorunu belirlemiş oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75